Anestezie generala. Tratamente dentare fara durere - DENTESSE TEENS Anestezie generala. Tratamente dentare fara durere - DENTESSE TEENS

Anestezie generala

Intoarce-te la Sedare Teens

Cum functioneaza anestezia generala

Anestezia generala reprezinta acea metoda de sedare care poate fi folosita in cazul tinerilor care au probleme stomatologice, insa care nu reusesc sa reziste unei interventii de durata. Pe toata durata tratamentului, un medic specialist ATI supravegheaza semnele vitale ale pacientului.

Programeaza-te acum

Beneficiile unui tratament sub anestezie

Anestezia generala este recomandata in primul rand adolescentilor care nu coopereaza deloc pe durata tratamentului. Asta deoarece se poate administra repede si ofera rezultate sigure. Un mare avantaj al procedurii este faptul că într-o singura sedinta sub anestezie completa pot fi realizate mai multe tratamente dentare. Trebuie mentionat ca aceasta este singura metoda pentru sedarea adolescentilor polialergici.

Nu in ultimul rand, anestezia generala ofera o siguranta suplimentara si nu implica internarea in spital.

Intrebari frecvente

In functie de durata anesteziei, aceasta se poate administra prin inhalare sau intravenos.

Da, acest tip de procedura poate fi administrat si pentru copii, insa doar un medic anestezist poate determina daca pacientului ii este potrivita anestezia de acest tip.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Kids - +40 720 550 429            +40 332 101 000
error: Content is protected !!