Inhalosedarea

Programeaza-te acum

Ce este inhalosedarea

Inhalosedarea reprezinta o solutie noua de sedare creata in special pentru tinerii tensionati sau nelinistiti. Din acest motiv, inhalosedarea este frecvent folosita in stomatologia pediatrica. Substanta gazoasa administrata pacientului este compusa din oxigen si protoxid de azot.

Programeaza-te acum

Beneficiile acestei sedari

Gazul isi face efectul foarte rapid. Drept urmare, adolescentul se va relaxa si va deveni calm in numai cateva minute. Pe langa timpul foarte scurt de administrare, anestezicul este si foarte usor de eliminat complet din organism. Acesta are nevoie de doar 15 minute pentru a parasi sistemul, fara sa fie metabolizat de organism.

Protoxidul de azot face ca inhalosedarea sa fie cea mai sigura solutie de sedare din tratamentul dentar pentru adolescenti. Un alt avantaj este faptul ca tinerii pacienti raman constienti pe durata tratamentului stomatologic si pot colabora cu medicul.

Tehnicile de sedare de la Dentesse Teens linistesc pe cei mai tematori adolescenti

Intrebari frecvente

Da, aceasta procedura actioneaza rapid, indeparteaza anxietatea pacientului si diminueaza durerea.

Inhalosedarea nu prezinta efecte adverse semnificative. Gazul ilariant nu este toxic si este eliminat complet din organism fara a fi metabolizat.

Inhalosedara este procedura de anestezie considerata cea mai sigura in practica stomatologica a zielelor noastre. Gazul de protoxid de azot in combinatie cu oxigen este unul dintre cele mai sigure si este de asemenea foarte indicat atat pentru adulti cat si pentru copii.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!