Inhalosedarea

Programeaza-te acum

Ce reprezinta inhalosedarea

Inhalosedarea este o procedură noua de sedare recomandata in primul rand pentru copiii nelinistiti sau tensionati, motiv pentru care este des utilizata in stomatologia pediatrica. Amestecul gazos administrat pacientului este format din protoxid de azot si oxigen.

Programeaza-te acum

Avantajele acestei sedari

Actiunea gazului este foarte rapida, motiv pentru care copilul va deveni relaxat si calm in doar cateva minute. Este foarte usor de administrat copiilor iar timpul de recuperare este foarte scurt, in 15 minute gazul fiind eliminat complet din organism, fara a fi metabolizat.

Gratie protoxidului de azot, inhalosedarea este cea mai sigura metoda de sedare folosita in tratamentul stomatologic pentru copii. Pacientii raman constienti si receptivi pe toata durata tratamentului dentar.

Intrebari frecvente

Da, aceasta procedura actioneaza rapid, indeparteaza anxietatea pacientului si diminueaza durerea.

Inhalosedarea nu prezinta efecte adverse semnificative. Gazul ilariant nu este toxic si este eliminat complet din organism fara a fi metabolizat.

Inhalosedara este procedura de anestezie considerata cea mai sigura in practica stomatologica a zielelor noastre. Gazul de protoxid de azot in combinatie cu oxigen este unul dintre cele mai sigure si este de asemenea foarte indicat atat pentru adulti cat si pentru copii.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!