Teledentist

Programeaza-te acum

Consultatie stomatologica online

Teledentist este o modalitate moderna, sigura si profesionala de a oferi ingrijiri medicale persoanelor care nu au posibilitatea de a realiza vizita stomatologica in cadrul clinicii. 

  • ›  Discuti cu medicul dentist de oriunde te-ai afla 
  • ›  Ai siguranta ca dateele tale sunt condifentiale 
  • ›  Economisesti timp 

 

Programeaza-te acum

Cum are loc o consultatie Teledentist?

Te programezi pentru o consultatie stomatologica virtuala completand formularul de inscriere de mai jos sau prin apel telefonic la numarul de telefon 0232.210.105.

Iti verfici email-ul, unde vei primi un mesaj din partea noastra cu:

toate indicatiile pentru utilizarea serviciului Teledentist DENTESSE 

contul unde platesti serviciul

Din momentul in care iti confirmam plata, vom stabili impreuna ziua si ora discutiei medicale online.

ATENTIE! Daca ai documente relevante despre starea ta de sanatate precum versiunile electronice ale radiografiilor, fotografii, inregistrari ale starii dintilor si alte informatii despre istoricul medical, te rugam sa ni le transmiti pentru a fi analizate de catre specialistii nostri, inainte de a intra in discutie cu ei.

Te intalnesti telefonic, audio sau prin video call cu medicul dentist in ziua si la ora programata. Discuta problema ta dentara cu medicul si vei primi o recomandare avizata din partea unui specialist.

Primesti recomandari cu privire la ce actiuni viitoare trebuie sa respecti pentru ingrijirea danturii tale. Cu cat medicul dentist detine mai multe informatii despre nevoile tale stomatologice, cu atat recomandarile pot fi mai precise. Practica stomatologiei nu este o stiinta exacta, prin urmare, niciun rezultat specific nu poate fi garantat. De aceea, o consultatie in clinica poate fi inca necesara, chiar si dupa programarea consultatiei online.

Intrebari frecvente

Programul Teledentist iti permite sa ai accesul la recomandarile unui medic stomatolog fara a fi nevoie sa te deplasezi la un cabinet sau o clinica stomatologica. 
Pentru a-ti fi mai confortabil, poti plati de acasa online, fara sa te deplasezi la clinica, la banca si fara comisioane. 
Un potential risc presupune ca vizita stomatologica sa fie necesara dupa programarea consultatiei online. Acest lucru poate fi cauzat de starea ta medicala sau de urgenta problemei dentare. Medicul stomatolog iti va oferi indicatiile imediate de tratament, insa, dupa consultatia online poate fi importanta realizarea vizitei stomatologice pentru tratarea completa a problemei dentare.  
Cu cat medicul dentist cunoaste mai multe informatii despre nevoile tale stomatologice, cu atat recomandarea lui poate fi mai precisa si mai de ajutor. Documentele medicale pe care vi le solicitam pot fi radiografii, fotografii, alte date despre starea de sanatate generala si despre istoricul medical.  

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!