Detartrajul cu ultrasunete

Programeaza-te acum

Ce reprezinta detartrajul dentar

Detartrajul implica indepartarea tartrului de la suprafata dintilor, precum si de sub gingii. Avand in vedere ca procedura se realizeaza cu ultrasunete, detartrajul nu provoaca durere. Un alt beneficiu il reprezinta reducerea numarului de bacterii datorita eliminarii placii bacteriene. Ultrasunetele mai sunt utile si la indepartarea reziduurilor si pentru preventia aparitiei bolilor parodontale.

Programeaza-te acum

Cum se efectueaza detartrajul

Pentru aceasta procedura se face uz de un aparat care emite ultrasunete. Unde sunt rezultatul vibratiilor propagate din varful aparatului, care este folosit spre suprafata dintelui. Aceste vibratii produc fisuri in tartru si asupra placii bacteriane. Resturile astfel desprinse sunt indepartate cu un jet de apa.

Intrebari frecvente

Controlul periodic la medicul stomatolog te ajuta sa iti mentii sanatatea orala si de asemenea sa previi eventuale probleme de tipul cariilor, afectiuni parodontale sau chiar sa previi cancerul oral. Controlul realizat la un interval de 6 luni este cea mai buna modalitate pentru a avea o dantura sanatoasa.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!