Fluorizarea dentara

Programeaza-te acum

De ce este necesara fluorizarea dentara

Fluorizarea dentara implica apicarea fluorului pe suprafetele dintilor. Printre beneficiile acestei proceduri se numara prevenirea cariilor cu pana la 80% si incetinirea dezvoltarii acestora, precum si intarirea dintilor. De asemenea, pentru suprafetele cu carii incipiente, fluorizarea contribuie activ la remineralizarea  acestor zone.

Programeaza-te acum

In ce consta procedura

Inainte de fluorizare este necesar sa se realizeze o igienizare printr-un detartraj si un periaj profesional. Pasul urmator il constituie aplicarea fluorului pe suprafata fiecarui dinte. Pentru ca tratamentul sa aiba efect, dupa finalizarea acestuia nu este permis sa se bea apa, sa se manance sau sa se clateasca gura cel putin jumatate de ora.

Intrebari frecvente

Controlul periodic la medicul stomatolog presupune realizarea unei evaluari a starii generale a danturii si de a stabili diagnosticul. De asemenea, la controlul periodic este indicata realizarea unor servicii de igienizare si profilaxie, detalii aici.

Dupa interventia cu implant dentar, este obligatorie vizita periodica la 6 luni, pentru realizarea controlului si a igienizarii dentare profesionale.
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!