Periajul profesional - Dentesse | Clinici medicale dentare Periajul profesional - Dentesse | Clinici medicale dentare

Periajul profesional

Intoarce-te la Tratamente Dentare Teens

Ce probleme rezolva procedura?

Aceasta masura de profilaxie se intreprinde ca o masura preventiva numai in cabinetul stomatologic. Procedura este efectuata de catre un medic stomatolog si nu produce nicio durere pentru pacient. Periajul profesional implica o curatare in profunzime si eliminarea tartrului, precum și a placii bacteriene.

Programeaza-te acum

Remediu pentru dintii patati

Periajul profesional vine in completarea metodelor de igiena orala la care pacientul poate apela singur la el acasa.

Trebuie precizat si faptul ca aceasta procedura remediaza unele discromii exogene. Acestea repezintă coloratii ale dintilor ce isi pot face aparitia in urma consumului unor alimente cum sunt vinul rosu, cafeaua ori din cauza fumatului.

Periajul profesional indeparteaza petele lasate de unele alimente si bauturi

Intrebari frecvente

Periajul profesional realizat de medicul stomatolog este realizat pentru a completa igiena orala zilnica. Acesta ajuta la o curatare in profunzime a placii bacteriene din zonele greu accesibile. De asemenea, acest periaj ajuta la eliminarea unor coloratii ale dintilor care apar in urma consumului unor alimente cum ar fi vinul rosu sau cafea.

Sangerarile gingivale sunt intalnite la peste 90% din populatie. Acestea pot fi periodice sau permanente. In cazul in care sangerarea gingiilor nu se opreste, este cazul sa programam o vizita la medicul stomatolog. Gingiile care sangereaza sunt unul dintre primele semne ale aparitiei parodontozei.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Kids - +40 720 550 429            +40 332 101 000
error: Content is protected !!