Periaj profesional

Programeaza-te acum

Ce este periajul profesional?

Aceasta masura preventiva de profilaxie se realizeaza doar in cabinetul dentar de catre un medic stomatolog si este lipsita complet de durere. Procedura presupune curatarea profunda si indepartarea profesionala a tartrului.

Programeaza-te acum

De ce e necesara procedura

Periajul profesional completeaza metodele de igiena orala pe care pacientul le poate aplica singur acasa. In plus, aceasta procedura indeparteaza placa bacteriana.

Nu in ultimul rand, periajul profesional corecteaza unele tipuri de discromii exogene. Acestea din urma sunt coloratii ale dintilor care pot sa apara datorita unor alimente precum vinul rosu, cafeaua sau a fumatului.

Medic Dentesse Kids explica unui mic pacient despre importanta ingrijirii dintilor

Intrebari frecvente

Periajul profesional realizat de medicul stomatolog este realizat pentru a completa igiena orala zilnica. Acesta ajuta la o curatare in profunzime a placii bacteriene din zonele greu accesibile. De asemenea, acest periaj ajuta la eliminarea unor coloratii ale dintilor care apar in urma consumului unor alimente cum ar fi vinul rosu sau cafea.

Sangerarile gingivale sunt intalnite la peste 90% din populatie. Acestea pot fi periodice sau permanente. In cazul in care sangerarea gingiilor nu se opreste, este cazul sa programam o vizita la medicul stomatolog. Gingiile care sangereaza sunt unul dintre primele semne ale aparitiei parodontozei.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!