Sigilari dentare

Programeaza-te acum

Ce sunt sigilarile dentare

Sigilarile dentare reprezinta procedura prin care se izoleaza suprafata dentara cu scopul de a preveni formarea cariilor. Aceasta este cea mai sigura metoda de preventie a cariilor dentare, fiind foarte simpla, complet nedureroasa si extrem de eficienta pentru dintii copiilor.

Programeaza-te acum

Cum se realizeaza sigilarea

Primul pas il reprezinta realizarea unui periaj profesional pentru indepartarea placii bacteriene. Mai departe se izoleaza dintele pe care se face sigilarea, iar in final se aplica sigilantul.

Sigilarile au marele avantaj de a reduce cu pana la 90% aparitia cariilor dentare si prelungesc perioada de viata a dintilor. Aceste sigilari rezista si cativa ani, in conditiile de respectare a igienei dentare si de realizare a controlului periodic la medicul stomatolog.

Intrebari frecvente

Periajul profesional realizat de medicul stomatolog este realizat pentru a completa igiena orala zilnica. Acesta ajuta la o curatare in profunzime a placii bacteriene din zonele greu accesibile. De asemenea, acest periaj ajuta la eliminarea unor coloratii ale dintilor care apar in urma consumului unor alimente cum ar fi vinul rosu sau cafea.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!