DENTESSE - experti in implantologie si aparate dentare

Vara asta DENTESSE iti rasplateste alegerile. Fie ca alegi serviciul de implantologie sau alegi sa iti pui un aparat dentar primesti CADOU un voucher.

Implant Dentar

Implantul dentar este solutia ideala in cazul lipse unuia sau mai multor dinti. Insa, pentru a mentine lucrarile efectuate intr-o stare cat mai buna timp indelungat, medicul stomatolog ne recomanda sa efectuam mai frecvent decat pacientii cu dintii naturali igienizari dentare. Ce presupun igienizarile dentare:

  • detartraj ultrasonic
  • periaj profesional
  • air-flow
  • fluorizare
  • indicatii de igiena dentara

Aparate Dentare

In cazul purtatorilor de aparate dentare una dintre cele mai frecvente probleme de care trebuie sa se fereasca este demineralizarea dintilor. Aceasta se produce din pricina resturilor de mancare care intra in contact cu bacteriile si conduc la formarea acidului. Noi iti venim in ajutor in mentinerea santatii cavitatii bucale printr-un voucher de remineralizari pentru 1 an intreg, daca alegi sa iti pui aparatul dentar in una din clinicile Dentesse.

 

 

 *Promotia se adreseaza strict pesoanelor care aleg serviciile de implantologie si ordotontie in Clinicile Dentesse in perioada 4 iunie - 31 august. Fiecare persoana poate descarca un singur voucher pe tipul de serviciu.

Daca doriti sa vizualizati Regulamentul de desfasurare a campaniei #zambetecuceritoare clic aici.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!