Abonamente

Programeaza-te acum

De ce abonamente?

DENTESSE lanseaza noile abonamente pentru pacientii sai, ce constau in pachete de servicii stomatologice menite sa redea si sa intretina sanatatea danturii dumneavoastra.

Programeaza-te acum

Abonamente DENTESSE

Abonamentul DENTESSE CORPORATE – destinat in special firmelor ce vor sa-si motiveze angajatii cu servicii de stomatologie de ultima generatie, la standarde europene. Dezvoltate in optiunile DENTESSE SILVERDENTESSE GOLD si DENTESSE PLATINUM, fiecare dintre abonamentele noastre corporate poate fi potrivit companiei dumneavoastra.

Abonamentul DENTESSE FAMILY – consta in pachete de servicii stomatologice pentru toata familia, ce beneficiaza de reduceri pentru fiecare nou membru al acesteia, devenit pacient DENTESSE.

Abonamentul DENTESSE FIDELITY – este un abonament individual de fidelitate, ce se adreseaza pacientilor ce doresc sa beneficieze de serviciile DENTESSE la preturi reduse. Astfel, detinand acest abonament, pacientii nostrii au reduceri de pana la 15% la anumite servicii stomatologice, precum si la serviciile de radiologie dentara

programeaza-te acum
error: Content is protected !!