Despre Noi

Programeaza-te acum

Clinici dentare. Clinicile DENTESSE. Stomatologie Iasi.

„Sanatatea dentara este profesia si pasiunea noastra. Pregatirea specialistilor nostri si tehnologia medicala avansata recomanda DENTESSE ca fiind o clinica dentara ce raspunde celor mai inalte standarde. De aceea, suntem mandri sa spunem ca misiunea noastra este sa oferim servicii complete, profesionale, tuturor nevoilor stomatologice existente.”- Dr. Amelia Surdu, fondator 

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE abordeaza toate domeniile medicinei dentare, acoperind specialitati precum stomatologie generala, stomatologie dedicata copiilor si adolescentilor, radiologie si laborator dentar. Pentru ca sanatatea dentara si multumirea pacientilor nostri sunt valori in care credem, raspundem tuturor cerintelor stomatologice prin soluții stomatologice profesionale, cu tehnologii de ultima generatie, cat mai putin invazive.

Programeaza-te acum

Cauti un medic stomatolog bun in Iasi sau Husi?

DENTESSE este certificat ISO 9001:2008 de catre organismul international TUV NORD CERT ca centru de excelenta in medicina dentara. Cu o gama larga de servicii in toate ramurile stomatologiei, este prima clinica de medicina dentara din Iasi ce ofera servicii complet integrate.

Profesionalismul si pasiunea sunt valorile ce ghideaza munca unei echipe de 15 medici stomatologi cu inalt grad de pregatire si experienta profesionala. Mereu informati cu noutatile din domeniul medical dentar in cadrul celor mai recunoscute congrese nationale si internationale, stomatologii clinicilor DENTESSE asigura pacientilor tratamentele dentare la standarde inalte.

In septembrie 2011, DENTESSE se extinde si deschide la Husi prima clinica dentara din Vaslui, echipata cu tehnologii moderne importante din SUA, Germania si Franta.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!