Despre Noi

Programeaza-te acum

Clinici dentare. Clinicile DENTESSE. Stomatologie Iasi.

„Sanatatea dentara este profesia si pasiunea noastra. Pregatirea specialistilor nostri si tehnologia medicala avansata recomanda DENTESSE ca fiind o clinica dentara ce raspunde celor mai inalte standarde. De aceea, suntem mandri sa spunem ca misiunea noastra este sa oferim servicii complete, profesionale, tuturor nevoilor stomatologice existente.”- Dr. Amelia Surdu, fondator 

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE abordeaza toate domeniile medicinei dentare, acoperind specialitati precum stomatologie generala, stomatologie dedicata copiilor si adolescentilor, radiologie si laborator dentar. Pentru ca sanatatea dentara si multumirea pacientilor nostri sunt valori in care credem, raspundem tuturor cerintelor stomatologice prin soluții stomatologice profesionale, cu tehnologii de ultima generatie, cat mai putin invazive.

Programeaza-te acum

Cauti un medic stomatolog bun in Iasi sau Husi?

Avand la baza nevoia de confort si siguranta a pacientilor, DENTESSE ridica standardul tratamentelor stomatologice in zona Moldovei la nivel occidental si aduce cele mai noi tehnologii si expertiza in domeniul medicinei dentare.

Pacientii pot beneficia de servicii stomatologice complexe: implant dentar, estetica si protetica dentara, chirurgie oro-maxilo-faciala, tratamente de aliniere a dintilor cu aparate ortodontice, tratamentelaser pentru boala parodontala, investigatii cu tehnologie de ultima generatie, radiologie dentara digitala.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!