Despre Noi

Programeaza-te acum

Clinici dentare. Clinicile DENTESSE. Stomatologie Iasi.

“Sanatatea dentara este profesia si pasiunea noastra, iar misiunea cliniclor DENTESSE este de a raspunde nevoilor dumneavoastra, avand ca suport pe cei mai buni specialisti si tehnologie medicala in medicina dentara.” – Dr. Amelia Surdu, fondator.

Grupul de clinici stomatologice DENTESSE abordeaza toate specialitatile medicinei dentare oferind tratamente complexe, punandu-va la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta.

Clinicile sunt orientate catre sanatatea dentara a pacientilor nostri, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Programeaza-te acum

Cauti un medic stomatolog bun in Iasi sau Husi?

DENTESSE, centru de excelenta in medicina dentara, certificat ISO 9001:2008 de organismul international TUV NORD CERT este prima clinica de medicina dentara din Iasi care ofera servicii integrate, in toate ramurile medicinei dentare.

Cu o echipa de 15 medici stomatologi, avand un inalt grad de pregatire si experienta profesionala, participanti activi la cele mai importante congrese nationale si internationale, asiguram pacientilor tratamente dentare la standarde inalte.

Din septembrie 2011, DENTESSE deschide la Husi prima clinica dentara din judetul Vaslui. O echipa de 6 medici ieseni asigura servicii medical dentare in aceasta noua clinica, ajutati de cel mai modern echipament importat din SUA, Germania si  Franta.

programeaza-te
error: Content is protected !!