implant dentar iasi

Tratamentul cu implant dentar – rezolutia anului 2021

Ti-ai planificat tratamentul cu implant dentar – rezolutia anului 2021? In urma unui an care a fost dificil pentru cei mai multi dintre noi, sanatatea a devenit preocuparea principala. Si este firesc sa se intample asa, cand anul 2020 ne-a demonstrat ca putem fi luati oricand prin surprindere. De aceea, consultatiile periodice si verificarea unui status general al sanatatii sunt absolut esentiale.

Tratamentul cu implant dentar – rezolutia anului 2021

Zambetul tau nu trebuie sa lipseasca de pe lista de obiective ale noului an. Exprima cele mai frumoase lucruri despre tine si iti mentine spiritul pozitiv. Este calitatea oamenilor care atrag succesul si care au incredere in propriile lor puteri. Zambetul tau merita sa fie cea mai importanta investitie a anului 2021!

Cea mai frecventa problema dentara in randul pacientilor este lipsa unuia sau mai multor dinti. De asemenea, statisticile anului 2020 ridica o problema importanta: 4 din 10 romani au cel putin un dinte lipsa. Echipa medicala a clinicilor DENTESSE iti ofera cea mai buna solutie de inlocuire a ditilor lipsa, la care trebuie sa apelezi anul acesta: implantul dentar.  

Implant dentar fara durere

Ai amanat inceperea tratamentului cu implant dentar din cauza temerilor fata de procedura chirurgicala? Teama de stomatolog si de durere nu mai reprezinta un motiv sa eviti tratamentul atunci cand vii in una din clinicile DENTESSE Iasi sau DENTESSE Vaslui.

Clinicile includ bloc operator si post-operator proprii, dedicate tratamentelor cu implant dentar. Astfel, dupa ce finalizezi tratatmentul in conditii de maxima ssiguranta, poti sa iti iei cateva momente de liniste in sala post-operator.

De asemenea, intreaga procedura se realizeaza sub inhalosedare sau sedare intravenoasa, asistata de medicul primar anestezist. In acest mod, te simti confortabil si in deplina siguranta cand vii la stomatolog.

Succesul interventiei este intotdeauna validat de expertiza echipei medicale care este completata de utilizarea celor mai noi tehnologii digitale precum CBCT (Cone Beam Computer Tomography) si CAD CAM (Computer aided design and manufacturing).

Economiseste timpul si rezerva-ti locul pentru tratamentul cu implant dentar

Daca lipsa timpului este un motiv pentru care nu ai reusit sa acorzi atentie zambetului tau, afla ca vizita in una din clinicile DENTESSE iti economiseste timpul. Fiecare alternativa de tratament este asumata si evaluata disciplinar, iar radiografiile, diagnosticul si procedura propriu-zisa se realizeaza in acelasi loc. Spre deosebire de un cabinet stomatolgic, in clinicile DENTESSE Iasi si DENTESSE Vaslui gasesti raspuns pentru orice problema dentara.

Chiar si in ceea ce priveste refacerea totala a danturii, pacientul se poate bucura de o dantura completa in doar 24 de ore.

Este timpul sa faci schimbarea! Seteaza sanatatea dentara ca fiind cel mai important obiectiv pentru anul 2021 si apeleaza la trattamentul cu implant dentar. Programeaza-te la o consultatie si afla mai multe despre acest tratatment!

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!