Aparat Dentar Clear Aligner

Clear Aligner - aparat dentar invizibil

Clear Aligner este un aparat dentar invizibil, asemanator gutierelor. Este realizat din material total transparent si invizibil, care ofera confort maxim in timpul purtarii.

Solutii optime pentru tine
PLATA IN RATE

Eficienta acestui aparat dentar invizibil este dovedita

Aparat dentar invizibil Clear Aligner aduce o serie de beneficii importante, motiv pentru care este un tratament de indreptare a dintilor din ce in ce mai cautat. Nu este vizibil celor din jur, intrucat are forma unei gutiere transparente care poate fi detasata, asigurand astfel o curatare completa si comoda a dintilor.

Spre deosebire de aparatul dentar clasic al carui metal poate irita gingiile si obrajii, materialul din care este realizat Clear Aligner este foarte confortabil in timpul purtarii. Este 100% personalizat si iti ofera avantajul unic de a vedea cum vor arata dintii la finalul tratamentului.

Alege sa porti aparat dentar invizibil Clear Aligner

Clear Aligner este o optiune ideala pentru cei care cauta o solutie discreta de indreptare a dintilor. Poate remedia muscaturile defectuase, dintii inghesuiti, dintii strambi, spatiile largi interdentare.

Intrebari Frecvente

Nu, poti sa detasezi aparatul dentar in timpul mesei, astfel incat sa te bucuri de orice aliment vrei sa mananci. Recomandat este sa iti speli dintii inainte de a atasa aparatul dupa masa.
Aparatul dentar invizibil Clear Aligner trebuie curatat in fiecare dimineata si seara. Poti folosi o periuta de dinti, apa rece si o cantitate mica de sapun.