Aparat Dentar ClearCorrect

by Straumann

ClearCorrect - aparat dentar transparent

ClearCorrect oferă o experiență ortodontică personalizată, discretă și confortabilă. Aliniatorii din material transparent asigură un tratament eficient de îndreptare a danturii, fără a fi sesizabil de cei din jur.

Solutii optime pentru tine
PLATA IN RATE

ClearCorrect_icon1

Materialul inovativ ClearQuarz aplică cu 1/3 mai puțină forță inițială, sporind confortul pacientului în timpul tratamentului

ClearCorrect_icon2

Mai rezistenți la pete și la crăpături 

ClearCorrect_icon3

Tehnologia digitală de fabricație îmbunătățește marginile aliniatorilor, pentru un design mai confortabil

ClearQuartz - materialul inovativ ClearCorrect

ClearQuartz are 3 straturi: 2 învelișuri exterioare durabile, cu porozitate scăzută și un strat interior elastic.

Această tehnologie creează aliniatori mai puțin rigizi, care aplică presiune constant și continuu.

ClearQuartz a fost conceput pentru a oferi mișcări eficiente și precise datorită elasticității și adaptabilității, rămânând în același timp confortabil pentru pacient.

Eficiența acestui aparat dentar invizibil este dovedită

Acest tip de tratament ortodontic aduce o serie de beneficii importante, motiv pentru care este din ce in ce mai căutat de către pacienți. Pe lângă aspectul lor estetic, faptul că aparatul este unul detașabil, înseamnă că pacientul nu va avea restricții alimentare și își va putea curăța dantura cu ușurință.

Spre deosebire de aparatul dentar clasic al carui metal poate irita gingiile și obrajii, materialul din sunt realizate aceste tipuri de aparate este foarte confortabil în timpul purtării. Designul este 100% personalizat și îți oferă avantajul unic de a vedea cum vor arăta dinții la finalul tratamentului.

Alege să porți aparat dentar invizibil ClearCorrect

ClearCorrect este o opțiune ideală pentru cei care caută o soluție discretă de îndreptare a dinților. Poate remedia mușcăturile defectuoase, dinții înghesuiți, dinții strâmbi, spațiile largi interdentare.

Intrebari Frecvente

Nu, poți să detașezi aparatul dentar în timpul mesei, astfel încât să te bucuri de orice aliment vrei să mănânci. Recomandat este să îți speli dinții înainte de a atașa aparatul după masă.

Aparatul dentar invizibil ClearCorrect trebuie curățat în fiecare dimineață și seară. Poți folosi o periuță de dinți, apă rece și o cantitate mică de săpun.