Aparat Dentar Invisalign

Un aparat dentar aproape invizibil

Un aparat dentar Invisalign este alternativa invizibilă a aparatului dentar cu bracketi, fiind una dintre cele mai moderne soluții pentru îndreptarea dinților. Acest aparat are structura unei gutiere transparente și permite corectarea unor probleme de aliniere a dinților. Cu invisalign, nu simți că porți un aparat dentar datorită faptului că este aproape invizibil, iar zâmbetul este transformat cu ușurință și cu cel mai mare confort.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Etapele tratamentului ortodontic

În primă fază, medicul ortodont specialist va realiza un mulaj pentru dinții tăi. Aceste mulaje vor fi trimise către laboratorul special Invisalign din Statele Unite ale Americii. Folosind tehnologia 3D, specialiștii vor crea un set de gutiere personalizate pentru dantura ta, pe care le vei folosi pe toată durata tratamentului. Acesta va începe propriu zis după ce primiți setul personalizat de gutiere.

Tratamentul implică schimbarea gutierelor la un interval de circa două săptămâni. Schimbarea este făcută în funcție de progresul realizat și în acord cu recomandarea medicului ortodont. La finalul tratamentului, dinții tăi vor fi complet aliniați și vei avea un zâmbet perfect estetic.

De ce să alegi un aparat Invisalign?

Soluția Invisalign este un aparat dentar aproape imposibil de observat, mobil și personalizat, care nu necesită restricții alimentare. Permite realizarea igienei dentare mult mai ușor, datorită faptului că este mobil și poate fi înlăturat pentru periaj. Fiind realizat dintr-un material plastic ușor, Invisalign nu produce disconfort sau durere.

Întrebări Frecvente

Acest aparat este indicat pentru a corecta dinții strâmbi. Eligibilitatea pentru program se va stabili în cadrul clinicii noastre de către unul din medicii noștri specialiști. Programează-te pentru o consultație ortodontică de specialitate aici.

Invisalign folosește o tehnologie avansată care deplasează dinții prin mișcări precise, controlând atât gradul de deplasare cât și momentul de deplasare. Pentru fiecare perioadă este realizat un aligner personalizat care deplasează dinții în poziția prescrisă.

Aliniatorii Invisalign trebuiesc purtați în permanență pe toată durata tratamentului, excepție fac momentele în care mâncați sau efectuați periajul dentar.