Aparat Dentar Invizibil Incognito

Aparat dentar 100% invizibil, în exclusivitate la DENTESSE!

Mereu ți-ai dorit un zâmbet impecabil, nu-i așa?

Datorită evoluției medicinei dentare, acum oricine poate avea un zâmbet perfect, într-o perioadă scurtă de timp. Cu ajutorul aparatului dentar INCOGNITO, cei din jur vor observa doar rezultatul: o dantură strălucitoare, o imagine îmbunătățită și, bineînțeles, un plus de încredere.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Aparat dentar realizat digital din aur

Fiind confecționat din aur de înaltă puritate, aparatul Incognito elimină complet riscul apariţiei alergiilor și reduce complet probabilitatea apariţiei cariilor. Aplicat pe fața interioară a danturii, INCOGNITO este imposibil de observat de către cei din jur. Prezintă un disconfort minim la purtare și împiedică apariția defectelor de vorbire și a senzației neplăcute provocate de aparatele dentare clasice. Acest aparat este personalizat în totalitate pentru a garanta rezultatul dorit. Acțiunea exactă și materialul din care este realizat duce la obținerea acestui rezultat mult mai repede.

Spre deosebire de aparatele dentare clasice unde bracketii standard din metal sunt aplicați la exterior, bracketii personalizați ai aparatului INCOGNITO sunt cimentați pe partea interioară a dinților. În felul acesta, partea metalica, realizata din aur, este invizibilă din exterior.

INCOGNITO versus aparate dentare clasice

#5 avantaje ale aparatului dentar invizibil INCOGNITO

1. Este invizibil din exterior

Acest aparat este denumit după principala sa caracteristică, și anume faptul că este invizibil. Montat pe fața interioară a danturii, INCOGNITO este imposibil de observat de către cei din jur. Astfel, nimeni nu va ști secretul zâmbetului tău impecabil.

2. Este ușor de purtat

Un motiv pentru care acest aparat dentar invizibil este atât de solicitat în SUA este faptul că prezintă un disconfort minim. Datorită structurii sale și a modului în care este montat, acesta împiedică apariția defectelor de vorbire și a senzației neplăcute provocate de clasicele aparate dentare.

3. Este 100% personalizat

Cu ajutorul tehnologiei moderne, INCOGNITO este personalizat în totalitate. Astfel, acesta este mai precis și ai siguranța că vei obține rezultatul pe care ți-l dorești, indiferent de gravitatea problemei tale.

4. Tratamentul este mai scurt

Un alt avantaj major al aparatului dentar invizibil este faptul că tratamentul durează mult mai puțin. Acțiunea exactă și materialul din care este realizat duce la obținerea mai rapidă a rezultatului dorit și, implicit, la mai puține vizite în cabinetul stomatologic.

5. Rezultatele sunt imediate

În cazul aparatelor dentare clasice, procesul de îndreptare a dinților este mult mai lent, fapt ce determină apariția unor rezultate vizibile în primele luni. Cu ajutorul acestui aparat dentar invizibil INCOGNITO, efectele sunt imediate.

Întrebări Frecvente

Deoarece este plasat pe partea din interior a dinților, aparatul dentar Incognito este complet invizibil. În consecință, Incognito este o alternativă estetică pentru tratamentele ortodontice.

De regulă tratamentele ortodontice durează între 6 luni și 2 ani în funcție de tipologia și de problema pe care pacientul o prezintă. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito oferă bracketi realizați din aur, durata totală de purtare a aparatului dentar va fi redusă. În plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 săptămâni.

Majoritatea pacienților resimt un disconfort minim în primele zile după montare, însă după o scurtă perioadă de timp veți putea mânca și vorbi normal.

Da, restricțiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricărui tip de aparat dentar.

Deoarece este realizat dintr-un aliaj de aur, aparatul dentar invizibil Incognito nu provoacă alergii. În plus, acesta elimină posibilitatea apariției cariilor dentare pe parcursul purtării aparatului dentar.