Aparat Dentar Invizibil Win

Invizibil la un preț imbatabil

Aparatul dentar lingual WIN, la fel ca cel INCOGNITO, prezintă avantajul de a fi complet invizibil de la exterior. Principalul atu al acestor dispozitive îl reprezintă prețul mai accesibil comparativ cu aparatele dentare invizibile care folosesc aurul. Astfel, costurile pot fi mai mici cu până la 1000 Euro.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

De ce să alegi aparatul WIN?

Fiecare aparat dentar lingual WIN este de precizie 100%, datorită realizării cu tehnologia digitală CAD CAM. Prezintă un disconfort minim pe perioada purtării, motiv pentru care este potrivit pentru orice vârstă. Grație unei igiene îmbunătățite, tratamentul este mai scurt.

Ce este un aparat dentar lingual?

Spre deosebire de aparatele dentare clasice, aparatele linguale sunt fixate pe fața interioară a dinților. Aceste dispozitive funcționează la fel ca celelalte aparate dentare, dar sunt aproape complet invizibile.

Întrebări Frecvente

Aparatul dentar WIN este complet invizibil din exterior deoarece acesta este amplasat pe partea interioara a dinților.

Durata tratamentului ortodontic cu ajutorul aparatelor dentare linguale WIN este mai scurtă. Acest lucru se datorează materialului din care este realizat și datorită acțiunii mult mai exacte a aparatului, realizată prin intermediul unor bracketi complet personalizați.

Pentru aparatele dentare linguale, igiena dentară este mult mai ușor de realizat, curățarea dinților presupune un efort redus, iar riscul apariției cariilor este diminuat.

Aparatul dentar WIN este realizat din oțel inoxidabil. Acest material este perfect compatibil cu dantura noastră și este foarte bine tolerat, ceea ce elimină riscul dezvoltării unor alergii și în plus reduce riscul de a dezvolta carii dentare.