Aparat Dentar Spark

Aliniatorii Spark - zâmbește fără compromisuri!

Aliniatorii aproape invizibili de la Spark sunt mai clari și mai confortabili. Materialul din care sunt fabricați, TruGEN™, reprezintă o inovație în domeniu și sunt un produs fără BPA, mercur, latex sau ftalați.

Solutii optime pentru tine
PLATA IN RATE

Aparat Invizibil Spark 2

Spark este fabricat cu margini netede și festonate, oferind un tratament mai confortabil

Aparat Invizibil Spark 3

Aliniatorul este aproape invizibil. O alternativă discretă la aparatele tradiționale

Aparat Invizibil Spark 1

Designul unic Spark susține o mișcare mai eficientă și un tratament cu rezultate predictibile

Eficiența acestui aparat dentar invizibil este dovedită

Acest tip de tratament ortodontic aduce o serie de beneficii importante, motiv pentru care este din ce in ce mai căutat de către pacienți. Pe lângă aspectul lor estetic, faptul că aparatul este unul detașabil, înseamnă că pacientul nu va avea restricții alimentare.

Spre deosebire de aparatul dentar clasic al carui metal poate irita gingiile și obrajii, materialul din sunt realizate aceste tipuri de aparate este foarte confortabil în timpul purtării. Designul este 100% personalizat și îți oferă avantajul unic de a vedea cum vor arăta dinții la finalul tratamentului.

Aparat dentar spark

Before & After

Spark_rezultate1
Spark_rezultate3
Aparat Spark

Alege să porți aparat dentar invizibil SPARK

Spark este o opțiune ideală pentru cei care caută o soluție discretă de îndreptare a dinților. Poate remedia mușcăturile defectuoase, dinții înghesuiți, dinții strâmbi, spațiile largi interdentare.

Intrebari Frecvente

Nu, poți să detașezi aparatul dentar în timpul mesei, astfel încât să te bucuri de orice aliment vrei să mănânci. Recomandat este să îți speli dinții înainte de a atașa aparatul după masă.

Aparatul dentar invizibil Spark trebuie curățat în fiecare dimineață și seară. Poți folosi o periuță de dinți, apă rece și o cantitate mică de săpun.