Cariere

Alătură-te echipei DENTESSE!

Ne dorim să răspundem tuturor cerințelor stomatologice prin soluții profesionale, la cel mai înalt standard din regiunea Moldovei, având suportul dotărilor tehnologice de ultimă generație și al celor mai buni medici.

Să lucrezi în una din clinicile DENTESSE înseamnă să fii alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru excelență în medicină dentară și care acționează în credința că pacientul se află în centrul tuturor preocupărilor.

Dacă vrei să faci parte din echipa clinicilor DENTESSE trimite un CV la:

Asistent stomatologie

Ești o persoană dedicată și dornică să evoluezi profesional? Ești colegul asistent medical de care avem nevoie! Clinicile DENTESSE, o importantă rețea de servicii dentare din regiunea Moldovei, în continuă dezvoltare, oferă prin cele trei locații actuale, acces la toate specialitățile medicinei dentare, într-un mediu modern, dotat cu aparatura performantă și materiale de calitate.
Cu un rol foarte important în cadrul echipei, viitorul nostru coleg asistent trebuie să ofere suport medicului pentru a asigura atât reușita tratamentului, cât și confortul și siguranța pacientului.

Profilul Asistent Stomatologie DENTESSE:

  • Experiență în stomatologie minim 2 ani;
  • Aviz de liberă practică asistență medicală;
  • Excelente abilități de comunicare, prezentare și relaționare;
  • Implicare și dorință de învățare continuă și perfecționare constantă;
  • Spirit de echipă;
  • Raționament și valori personale sănătoase: integritate, corectitudine și devotament;
  • Punctualitate și seriozitate;
  • Atitudine și comportament pozitiv, relaționare într-un mod constructiv și non-conflictual cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor.

Odată ce ai intrat în echipa DENTESSE vei acumula imediat experiența de grup a întregii echipe, primind astfel un start important la început de carieră în cadrul clinicii, beneficiind de cunostințele individuale dobândite în ani de experiență împărtășite de restul echipei.
În clinicile DENTESSE te vei bucura de un cadru modern și elegant în care să profesezi în condiții de siguranță și să evoluezi alături de o echipă multidisciplinară.
Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, alătură-te echipei noastre aplicând direct pe site sau trimițând un CV pe adresa cariere@iasi.dentesse.ro.

Aplică ACUM!