Descoperă puterea zâmbetului tău alături de DENTESSE!

Mai mult decât o simplă vizită la stomatolog, în clinicile DENTESSE regăsești întelegere și ascultare față de nevoile tale, expertiză și interdisciplinaritate medicală, tratamente digitalizate și soluții personalizate pentru orice problemă dentară existentă - toate acestea integrate în același loc.

Zâmbete frumoase transformate pe viață

Transformă în realitate zâmbetul la care ai visat! Bucură-te de avantajele tratamentului cu fațete dentare. Orice problemă de formă, dimensiune sau culoare a dinților poate fi corectată cu acest tratament de estetică dentară.

Tratamente dentare de îndreptare a dinților cu aparate dentare invizibile

Cum ar fi să știi doar tu că porți aparat dentar, iar cei din jur să observe doar rezultatele? Descoperă o gamă largă de tratamente de îndreptare a dinților cu aparate dentare semi-transparente cu brackets ceramici și din safir, aparate dentare invizibile Invisalign, Win, Incognito, Clear Aligner.

Tratamente dentare LASER

Fără durere!

Stomatologia Laser reduce durerea și numărul de vizite la stomatolog. Laserul funcționează cu ajutorul unor fascicule luminoase, reușind astfel să înlocuiască tehnicile clasice de tratament care sunt considerate adesea dureroase și inconfortabile.

Precizie și acuratețe cu tratamente dentare la microscop

Tartamentul pe canal la microscop face diferența dintre salvarea dintelui și extracția lui. Această tehnologie utilizată în tratamentul cariilor profunde elimină numeroase riscuri și eficientizează considerabil timpul de tratament.

Tratamente complexe de reabilitare dentară totală și implanturi dentare

Purtătorii de proteză dentară și pacienții care nu mai au dinți funcționali pot să beneficieze de sisteme de reabilitare cu implanturi dentare și lucrare fixă în 24h.

În clincile DENTESSE poți să apelezi la tratamentul cu cele mai performante implanturi dentare Straumann® Pro Arch.

Programează-te acum pentru o consultație