Albire dentară profesională

Dinți mai albi într-o singură ședință

Albirea dentară profesională realizată în clinicile DENTESSE utilizează tehnologii moderne și actuale la acest moment: Laser Dioda și Laser Nd:Yag

Spre deosebire de albirea dentară realizată acasă, albirea dentară realizată în cabinetul medicului dentist este mai sigură, îndepărtează chiar și cele mai grave colorații ale dinților și nu presupune riscuri sau efecte adverse.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Cine poate apela la albire dentară profesională?

Este un tratament recomandat pentru pacienții care au tratat anterior toate afecțiunile dentare și gingivale, precum carii, leziuni ale smalțului sau parodontite marginale. Albirea dinților se aplică doar pe structurile naturale. Culoarea plombelor și lucrărilor protetice vizibile nu pot fi modificate.

Procedură sigură cu rezultate vizibile, fără efecte secundare

Rezultatele vizibile sunt obținute fără ca dantura să capete o sensibilitate. Datorită complexității tehnologiei laser, tratamentul se realizează de către un medic specializat în această metodă de lucru și numai în condiții sigure.

Eficiență mai mare decât procedurile de albire acasă

Există multe proceduri de albire dentară acasă, care promit efecte de albire instantă și de lungă durată. Multe dintre acestea, nu numai că nu sunt eficiente, dar pot provoca o serie de riscuri pentru sănătatea dentară: dureri, sensibilitate, depigmentare a dinților.

Întrebări Frecvente

Procedura de albire dentară nu este dureroasă. Este posibilă apariția unei sensibilități tranzitorii datorată stimulilor termici, însă aceasta va înceta după primele 24 ore.

Procesul de albire dentară laser este unul complet lipsit de durere. Clinicile noastre utilizează materiale profesionale și aparatură de ultimă generație pentru a oferi un serviciu de calitate și complet sigur pentru pacienți. Albirea dentară laser realizată în cadrul clinicilor DENTESSE este o procedura foarte sigură, fiind potrivită și pentru zonele dinților care sunt mai sensibile.

Efectul albirii dentare durează între 1 până la 2 ani în funcție de obiceiurile alimentare ale pacienților. Pentru a prelungi efectele albirii dentare se recomandă limitarea consumului de alimente ce conțin coloranți sau băuturi precum sunt cafeaua, ceaiul sau vinul roșu. De asemenea fumatul sau consumul anumitor medicamente afectează culoarea dinților.

Rezultatele obținute prin albirea dentară pot fi prelungite prin renunțarea la obiceiurile care produc colorarea. De asemenea este importantă vizita periodică la medicul stomatolog la 6 luni și igienizarea profesională realizată în cabinetul stomatologic.

Albirea dentară este absolut sigură pentru sănătatea dinților dumneavoastră. În plus datorită complexului de micro elemente din componență, această procedură previne sensibilitatea dentară.