Fațete Dentare

Fațetele dentare-cea mai rapidă cale spre un zâmbet alb și simetric

Tratamentul cu fațete dentare este cea mai accesată procedură de estetică dentară non invazivă pentru corectarea diverselor anomalii precum: dinți scurți, fisurați, ciobiți sau pătați, strungăreață.

Fațetele dentare se integrează perfect pe suprafața dentară, oferind rezultatul unei danturi cu dinți ce au culoarea, dimensiunea și forma dorită.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Fațete dentare realizate digital

Fiind lucrări protetice foarte subțiri, fațetele dentare au forma unor foițe, care se aplică pe suprafața externă a dintelui cu scopul de a îmbunătăți estetica și funcționalitatea danturii.

Fațetele dentare sunt realizate din ceramică sau zirconiu, materiale biocompatibile cu țesuturile gingivale.

Utilizarea tehnologiei digitale CAD-CAM asigură rezultate de excepție pentru tratamentele de reabilitare estetică cu fațete dentare, indiferent de complexitatea cazului.

Este o procedură minim-invazivă care nu este dureroasă

Înainte de aplicarea fațetelor dentare, medicul dentist realizează doar o șlefuire minim-invazivă a smalțului dintelui, în vederea cimentării fațetei.

Sunt biocompatibile, nu creează nicio reacție alergică

Grație translucidității ceramicii care permite trecerea luminii, fațetele ceramice sunt asemănătoare smalțului, oferind un aspect estetic și natural.

Sunt de 10 ori mai rezistente decât dintele natural

Deși sunt reconstrucții cu grosime redusă și aspect extrem de fragil, odată cimentate pe dinți, fațetele devin rezistente. Cresc rezistența dinților de până la 10 ori.

Reabilitare cu Fațete Dentare

Corectarea culorii dinților

Corectarea formei dinților ciobiți

Corectarea formei și culorii dinților

Corectarea culorii dinților pătați

Corectarea strungăreței și formei dinților

Corectarea formei și culorii dinților

Întrebari Frecvente

Aplicarea fațetelor dentare este un proces lipsit de durere. Ele au rol de a îmbunătăți aspectul dinților și presupun un tratament minim invaziv.