Incrustații Dentare

Păstrează forma inițială a dintelui

Incrustațiile dentare reprezintă piese de reconstrucție ale danturii care oferă o estetică similară dintelui natural. Aceste piese permit menținerea formei inițiale a dintelui, protejează gingia, conservă structura osoasă a dintelui, protejează dinții „vitali” (care nu au avut parte încă de tratamentul de canal) și elimină sensibilitatea dentară.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Alege incrustații Inlay / Onlay

Considerate structuri intermediare între plombe și coronițe dentare. Materialele utilizate diferă în funcție de tipologia problemei estetice și a cerințelor clienților. Pentru estetica și funcționalitatea dintelui se recomandă materialul de tip zirconiu. Există două tipuri de incrustații:

Incrustații dentare Inlay – reprezintă incrustațiile menite să acopere funcțional și estetic o parte a dintelui/măselei afectate, având aceeași culoare cu cea a dintelui natural.

Incrustații dentare Onlay – reprezintă o reconstrucție mai detaliată în cazul în care măseaua a fost afectată mai profund. De aceea mai poartă și denumirea de „coroană parțială”.

Alternativă la coroanele dentare

Incrustațiile sunt utilizate când structura dintelui a fost afectată parțial și nu necesită montarea unei coroane dentare. Reprezintă o alternativă mult mai estetică și rezistentă decât obturațiile dentare, având rezultate estetice foarte similare cu dintele natural. Incrustațiile sunt 100% personalizate, fiind realizate de către tehnicieni dentari cu experiență în laboratorul propriu DENTESSE.

Întrebări Frecvente

Incrustațiile dentare sunt ideale atunci când structura dintelui este parțial afectată și nu este necesară intervenția cu ajutorul coroanelor dentare. Acestea sunt ideale și pentru repararea cavităților apărute între dinți (carii ce au afectat pereții laterali ai dinților).

Incrustațiile dentare redau funcționalitatea dintelui și de asemenea oferă o estetică impecabilă. În plus, acestea prelungesc durata de viață a dinților naturali și oferă un risc scăzut pentru apariția cariilor secundare.

Incrustațiile dentare pot fi realizate din zirconiu, ceramică, compozit sau aliaj. Recomandarea specialiștilor DENTESSE este alegerea incrustațiilor din zirconiu. Incrustațiile dentare din zirconiu oferă un aspect estetic natural care este identic cu structurile dentare naturale, biocompatibil, rezistent și foarte durabil.