Implant Dentar în rate poate fi soluția pentru tine!

Spune ADIO protezelor dentare!

Ai vrea să dai timpul înapoi și să te bucuri de un zâmbet fără dinți lipsă? Iată soluția care îți oferă o dantură puternică pe viață!

Poți să ai dinți ficși doar cu ajutorul tratamentului cu implant dentar în Clinicile DENTESSE! Acum și cu plată în rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ!

De ce ai nevoie să îți pui implant dentar?

O dantură mai puternică

În sfârșit poți să mănânci toate alimentele tale preferate! Cu dinții ficși pe implant dentar nu ai niciun stres în timpul masticației!

Un stil de viață mai sănătos

Ai dinți lipsă și observi cum apar și alte probleme? Implantul dentar oprește riscul de resorbție osoasă, mobilitate dentară, migrene și dureri ale maxilarului.

Mai multă încredere
când zâmbești

Pregătește-te să zâmbești fără jenă! După ce vei avea o dantură completă și estetică nu va mai fi nevoie să îți ascunzi zâmbetul de fiecare dată.

Implant Dentar în rate poate fi soluția pentru tine!

Cu doar 300 lei pe lună plătești timp de 12 luni și poți beneficia de un dinte complet pe viață cu implant dentar. Dobândă ZERO.

Ce presupune IMPLANT DENTAR la 300 lei/lună?

1. Implant Dentar
1995 lei

Implantul dentar înlocuiește rădăcina dintelui natural, pe baza căruia se susține dintele artificial (coroana dentară).

2. Bont Protetic
380 lei

Bontul protetic este elementul care face legătura între implantul dentar și dintele artificial.

3. Coroană dentară
1100 lei

Coroană dentară de ceramică pe suport crom-cobalt este partea estetică a noului dinte.

Alege astăzi tratamentul cu Implant Dentar.
Lipsa unui dinte poate fi mai gravă decât crezi!

Poți să pierzi dinții vecini celui lipsă

Dacă nu iei decizia la timp, lipsa dinților duce la resorbție osoasă și apoi la pierderea dinților vecini.

Osul mandibular se resoarbe

Retracția osului provoacă mobilitatea dentară, iar fizionomia feței începe să schimbe, oferind aspect îmbătrânit.

Nu mănânci și zâmbești ca înainte

Lipsa dinților scade calitatea vieții și produce numeroase disconforturi atât fizice, cât și psihologice.

”În căutarea zâmbetului pierdut, am descoperit Clinicile Dentesse. Mi-a plăcut și simt că am devenit un membru al familiei Dentesse. Chiar de pe poziția de pacient. Le mulțumesc tuturor celor care au concurat la reușita din acest moment a intervenției cu implant dentar la care am fost supus. Nu uit să-mi adresez felicitări mie însumi pentru flerul de a alege Dentesse (sâc!). Încet, încet, îmi reapare zâmbetul....”

„Cazul a fost unul dificil, cu colaborare zero din partea pacientei, iar intreg personalul a reusit sa managerieze experienta cu rabdare, intelegere si profesionalism. Multumesc d-lui Dr. anestezist Munteanu și d-lui Dr. chirurg Tupicică.”

„I have been coming to DENTESSE for 6 or so years now from and after my upper set fast and fixed implants. Once again DENTESSE have pulled out all the stops with client service in all aspects of dental clinical care, as well as logistical requirements from/to airport etc. They ensure you feel comfortable, safe and give you the right advice and direction best for you and discuss all in depth so you have a full understanding of what you are getting and what it will cost. Everything is up front from what they recommend to the pricing that goes with it, which is all reasonable. Looking forward to my next trip. (it's also a bit of a holiday coming from the UK).”

Rezervă acum locul pentru tratament cu IMPLANT DENTAR la doar 300 lei/lună, cu plată în 12 luni. FĂRĂ DOBÂNDĂ.

Întrebări Frecvente

Igiena riguroasă, precum și verificări anuale ale implanturilor dentare efectuate în cadrul clinicii noastre cu un aparat special care măsoară stabilitatea acestora, mențin implanturile în stare perfectă pentru mulți ani. Dacă veți menține o igienă bucală corespunzătoare, implanturile dentare pot rezista toată viața. Statistici mondiale arată că între 85% și 99 % dintre implanturile inserate funcționează fără probleme.

După intervenția cu implant dentar, este obligatorie vizita periodică la 6 luni, pentru realizarea controlului și a igienizării dentare profesionale.

Intervenția chirurgicală este nedureroasă, efectuându-se sub anestezie locală. La cererea pacientului și în funcție de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistată de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea. Citește mai multe despre implantul dentar pe blogul DENTESSE

Costurile implantului dentar pot fi estimate corect după o consultație la medicul specialist implantolog, care va alege implantul dentar potrivit pentru situația dumneavoastră clinică.

Tehnologia de fabricație, materialele folosite, tipul implantului, tradiția și experiența producătorului sunt doar câteva elemente care pot determina prețul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel și nu toți producătorii oferă garanție pentru implanturi.

Costul implantului dentar este unul dintre criteriile de validare pentru un tratament de calitate, însă nu și singurul. Ca în orice domeniu, există producători de vârf, cu experiență de zeci de ani, care au demonstrat în timp că produc implanturi de calitate, cu o rată extrem de mică de pierderi, cât și producători care, apăruți recent, fără experiență și tradiție în domeniu, doresc acapararea pieții cu produse ieftine, dar de o calitate mai mult decât îndoielnică. Suntem de acord că un astfel de implant dentar este într-adevăr ieftin, dar prezintă riscuri majore. În clinicile DENTESSE, tratamentele cu implant dentar se realizează cu implanturi dentare atent selecționate de la producători renumiți în lume: Straumann, Bredent, Nobel, Neodent by Straumann, Inno. De asemenea, înainte de a alege producătorul de implant dentar, nu uita să iei în considerare faptul că această procedură nu ar trebui repetată și ar trebui să ofere garanție pe viață. De aceea, medicii specialiști implantologi DENTESSE vă recomandă să analizați toate condițiile necesare pe lângă preț, care pot asigura un tratament de succes: expertiza medicului stomatologmaterialele și tehnologiile folositetehnicile de sedare utilizate, precum și nivelul de confort și siguranță pe care ți-l oferă mediul în care realizezi procedura.