Aparat dentar INVISALIGN

Programeaza-te acum

Tratament complet personalizat

Elementele care alcatuiesc aparatul INVISALIGN sunt complet personalizabile si pot fi scoase oricand, fapt care elimina orice durere sau disconfort. Datorita transparentei materialului component, aparatul este foarte greu observabil. Un mare avantaj este ca tratamentul nu implica restrictii alimentare.

Programeaza-te acum

Ce presupune tratamentul

Pentru inceput se face un mulaj al dintilor micului pacient. Acest mulaj este trimis in laboratorul INVISALIGN din Statele Unite ale Americii. Acolo sunt realizate gutierele transparente pe care copilul il va purta pe durata tratamentului.

Dupa fiecare doua saptamani, copilul va schimba gutierele, in functie de progresul facut si de ce recomanda medicul ortodont.

Intrebari frecvente

Acest aparat este indicat pentru a corecta dintii strambi. Eligibilitatea pentru program se va stabili in cadrul clinicii noastre de catre unul din medicii nostri specialisti. Programeaza-te pentru o consultatie ortodontica de specialitate aici.

Alianiatorii Invisalign trebuiesc purtati in permanenta pe toata durata tratamentului, exceptie fac momentele in care mancati sau efectuati periajul dentar.

Invisalign foloseste o tehnologie avansata care deplaseaza dintii prin miscari precise, controland atat gradul de deplasare cat si moment de deplasare. Pentru fiecare perioada este realizat un aligner personalizat care deplaseaza dintii in pozitia prescrisa.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!