Aparat dentar invizibil INCOGNITO

Programeaza-te acum

100% invizibil, exclusivitate DENTESSE KIDS

Inovatia INCOGNITO vine in sprijinul micilor pacienti care nu doresc sa poarte aparate dentare din cauza felului cum s-ar schimba infatisarea lor. Acet aparat dental lingual se plaseaza pe fata interioara a dintilor, ceea ce il face complet invizibil la exterior.

Programeaza-te acum

Inovatie digitala, alergii zero

Datorita aurului de puritate inalta din care este confectionat, INCOGNITO este un aparat care elimina complet riscul alergiilor. Spre deosebire de aparatele dentare clasice, acest dispozitiv prezinta un disconfort foarte greu de sesizat la purtare.

Fiind realizat cu tehnologie digitala de inalta precizie, INCOGNITO confera rezultate vizibile intr-un timp mult mai scurt decat aparatele dentare clasice.

Aparatul dentar INCOGNITO se aplica pe fața interioară a dinților

Intrebari frecvente

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile dupa montare, insa dupa o scurta perioada de timp veti putea manca si vorbi normal.

De regula tratamentele ortodontice dureaza intre 6 luni si 2 ani in functie de tipologia si de problema pe care pacientul o prezinta. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito ofera bracketi personalizati realizati din aur, durata totala de purtare a aparatului dentar va fi redusa. In plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 saptamani.

Da, restrictiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricarui tip de aparat dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!