Aparat dentar invizibil INCOGNITO

Programeaza-te acum

100% invizibil, exclusivitate DENTESSE TEENS

Spune adio fricii de aparate dentare. In exclusivitate la DENTESSE TEENS, poti avea si tu un zambet perfect aliniat, cu un aparat dentar complet invizibil la exterior. Solutia INCOGNITO se aplica pe fata interioara a dintilor, ceea ce face ca singurul lucru vizibil sa fie zambetul tau estetic.

Programeaza-te acum

Tehnologie digitala, zero alergii

Acest aparat este confectionat din aur de puritate ridicata, fapt care elimina in totalitate riscurile de aparitie a alergiilor. Mai mult, este redusa substantial probabilitatea aparitiei cariilor dentare. Gratie faptului ca este personalizat in totalitate, INCOGNITO prezinta un disconfort greu de sesizat la purtare, spre deosebire de aparatele dentare clasice. 

Avand o actiune exacta, gratie tehnologiei digitale si a materialelor de calitate ridicata, aparatul dentar INCOGNITO produce rezultate vizibile mult mai repede decat aparatele dentare clasice.

Intrebari frecvente

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile dupa montare, insa dupa o scurta perioada de timp veti putea manca si vorbi normal.

De regula tratamentele ortodontice dureaza intre 6 luni si 2 ani in functie de tipologia si de problema pe care pacientul o prezinta. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito ofera bracketi personalizati realizati din aur, durata totala de purtare a aparatului dentar va fi redusa. In plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 saptamani.

Da, restrictiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricarui tip de aparat dentar.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE adolescenti

+40332 101 000


error: Content is protected !!