Aparat dentar invizibil WIN - Dentesse | Clinici medicale dentare Aparat dentar invizibil WIN - Dentesse | Clinici medicale dentare

Aparat dentar invizibil WIN

Intoarce-te la Aparate dentare Teens

Aparat invizibil, pret imbatabil

Aparatul dentar WIN, la fel ca INCOGNITO, este complet invizibil la exterior. Spre deosebire de dispozitivele care folosesc aurul, WIN prezinta un pret mult mai avantajos, costurile putand fi mai mici cu pana la 1000 Euro.

Programeaza-te acum

Avantajul aparatului dentar lingual

Aceste dispozitive sunt invizibile la exterior deoarece bracketii lor sunt aplicati pe partea interioara a dintilor, spre deosebire de aparatele dentare clasice. Desi au aceasta amplasare, aparatele dentare WIN functioneaza foarte eficient pentru rezultate vizibile.

Intrebari frecvente

Care este avantajul aparatului dentar lingual WIN fata de aparatul dentar lingual Invisalign?

Pentru aparatele dentare linguale, igiena dentara este mult mai usor de realizat, curatarea dintilor presupune un efort redus iar riscul aparitiei cariilor este diminuat.

Durata tratamentului ortodontic cu ajutorul aparatelor dentare linguale WIN este mai scurta. Acest lucru se datoreaza materialului din care este realizat si datorita actiunii mult mai exacte a aparatului, realizata prin intermediul unor bracketi complet personalizati.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te

Telefon

Kids - +40 720 550 429            +40 332 101 000
error: Content is protected !!