Aparat dentar invizibil WIN

Programeaza-te acum

Invizibil la un pret imbatabil

Aparatul dentar lingual WIN, la fel ca cel INCOGNITO, prezinta avantajul de a fi complet invizibil de la exterior. Principalul atu al acestor dispozitive il reprezinta pretul mai accesibil comparativ cu aparatele dentare invizibile care folosesc aurul. Astfel, costurile pot fi mai mici cu pana la 1000 Euro.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

De ce sa alegi aparatul WIN?

Fiecare aparat dentar lingual WIN este de precizie 100%, datorita realizarii cu tehnologia digitala CAD CAM. Prezinta un disconfort minim pe perioada purtarii, motiv pentru care este potrivit pentru orice varsta. Gratie unei igiene imbunatatite, tratamentul este mai scurt.

Intrebari frecvente

Aparatul dentar WIN este complet invizibil din exterior deoarece acesta este amplasat pe partea interioara a dintilor.

Durata tratamentului ortodontic cu ajutorul aparatelor dentare linguale WIN este mai scurta. Acest lucru se datoreaza materialului din care este realizat si datorita actiunii mult mai exacte a aparatului, realizata prin intermediul unor bracketi complet personalizati.

Pentru aparatele dentare linguale, igiena dentara este mult mai usor de realizat, curatarea dintilor presupune un efort redus iar riscul aparitiei cariilor este diminuat.

Aparatul dentar WIN este realizat din otel inoxidabil. Acest material este perfect compatibil cu dantura noastra si este foarte bine tolerat, ceea ce elimina riscul dezvoltarii unor alergii si in plus reduce riscul de a dezvolta carii dentare.

Care este avantajul aparatului dentar lingual WIN fata de aparatul dentar lingual Invisalign?

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!