Tratament de canal la microscop

Programeaza-te acum

Salveaza dintele afectat de la extractie

Un tratament de canal este necesar cand nervul dintelui este afectat din cauza unei carii sau a unei infectii profunde. Amanarea interventiei poate duce la absces dentar si dureri insuportabile. Succesul unui tratament de canal corect efectuat prelungeste viata dintelui pe arcada. Este evitata astfel extractia acestuia si apoi necesitatea unui implant dentar.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Tratament Cu Cele Mai Noi Tehnologii

DENTESSE a investit in cea mai noua tehnologie de tratament endodontic. Utilizam microscop dentar, aparatura de preparare a canalelor cu tehnica rotativa, irigarea si curatarea canalelor cu laser si ultrasunete, obturarea 3D prin compactarea verticala la cald. Aceste echipamente permit specialistilor nostri in endodontie sa actioneze cu precizie la indepartarea afectiunilor.

Apexul locatorului cu care se masoara lungimea canalului radacinilor, radiografia digitala retroalveolara, precum si computerul tomograf CBCT reprezinta un ajutor de neinlocuit in tratamentul de canal, intrucat permit identificarea rapida a infectiilor.

Intrebari frecvente

Tratamentul de canal realizat la microscop asigura tratarea corecta si completa a canalelor si evident ofera o durata de viata mai lunga pentru dintele natural. Cu ajutorul microscopului, medicul specialist endodont va realiza o curatare completa a tuturor canalelor radiculare, lucru ce permite evitarea formarii infectiei.

Realizarea unui tratament de canal la microscop aduce economie de timp si bani pe termen lung. Datorita microscopului, tratamentul pe canal are o acuratete si o eficienta mult mai mare. Astfel nu mai sunt necesare interventii ulterioare cauzate de o calitate slaba a manoperei.

Radiografia inainte de efectuarea tratamentului endodontic este necesara pentru un diagnostic corect si stabilirea unui plan de tratament corespunzator. Dupa efecturarea tratamentului de canal se poate monitoriza evolutia vindecarii zonei tratate. In functie de gravitatea problemelor sesizate, se recomanda efectuarea de radiografii de control periodice la interval de 6 luni.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!