Igiena dentara

Programeaza-te acum

Profilaxia, Ingrijire Dentara Profesionala

Profilaxia este prima si cea mai importanta etapa a ingrijirii dintilor. Specialistii DENTESSE va pun la dispozitie proceduri profilactice pentru indepartarea tartrului prin detartraj cu ultrasunete si periaj profesional. Pentru prevenirea cariilor apelam la sigilarea santurilor si fosetelor dentare. Placa bacteriana este tinuta sub control prin profilaxia afectiunilor parodontale asigurata de dusurile bucale.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Vindecare 100% Carii Si Dureri Dentare

Caria dentara este o leziune care, netratată, poate duce la inflamarea pulpei dentare, infectii si chiar pierderea dintelui. La DENTESSE, va oferim tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare. Tratamentul este efectuat cu anestezie locala, fara dureri, cu materiale si tehnologie de ultima generatie.

La acestea se adauga tratarea hipersensibilitatii dentare, precum si obturatii radiculare folosind tehnici moderne de condensare si materiale de sigilare neiritante.

Nu in ultimul rand, specialistii DENTESSE folosesc bio materiale sub obturatiile coronare pentru conservarea vitalitatii dintelui.

Intrebari frecvente

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!