Radiologie dentara 3D

Programeaza-te acum

Radiografia intregii danturi

Ortopantomografia este o radiografie panoramica a intregii cavitati bucale ce ofera detalii de finete, necesare medicului stomatolog pentru identificarea unui diagnostic complet.

Clinicile DENTESSE dispun de cea mai noua tehnologie in materie de imagistica dentara. Centrul nostru beneficiaza de Tomograf computerizat 3D de tip CBCT – un instrument de inalta tehnologie digitala ce ne ajuta in diagnosticarea cu acuratete a diferitelor afectiuni maxilo-faciale.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Imagini tridimensionale complete

Centrul DENTESSE de radiologie beneficiaza de Tomograf computerizat 3D de tip CBCT – un instrument de inalta tehnologie digitala ce ne ajuta in diagnosticarea cu acuratete a diferitelor afectiuni maxilo-faciale. Acest aparat ofera posibilitatea realizarii de radiografii pentru dimensiuni milimetrice pana la intreaga suprafata craniana.

Un mare avantaj al acestui dispozitiv il reprezinta expunerea minima la radiatii deoarece CBCT utilizeaza senzori digitali. Datorita gradului mare de acuratete a imaginii, diagnosticul poate fi stabilit imediat oar riscul de esec al interventiilor stomatologice este diminuat. Nu in ultimul rand, CBCT ofera imagini tridimensionale complete.

Intrebari frecvente

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!