Fluorizarea dentara

Programeaza-te acum

Ce este fluorizarea dentara

Fluorizarea dentara este o procedura prin care se aplica fluor pe suprafata dintilor. Acest lucru ajuta la intarirea dintilor, previne formarea cariilor si incetineste procesul de dezvoltare a cariilor.

Programeaza-te acum

Cum se realizeaza fluorizarea

Primul pas il constituie realizarea unei igienizari  bucale prin detartraj si periaj profesional. Fluorul este apoi aplicat pe fiecare dinte. Dupa finalizarea aplicarii tratamentului nu se clateste gura, nu se bea apa sau nu se mananca timp de 30 de minute.

Fluorizarea reduce indicile carios cu pana la 80%, remineralizeaza zonele dentare afectate de carii incipiente si protejeaza impotriva cariilor.

Copil mic fericit pe scaunul dentistului

Intrebari frecvente

Controlul periodic la medicul stomatolog presupune realizarea unei evaluari a starii generale a danturii si de a stabili diagnosticul. De asemenea, la controlul periodic este indicata realizarea unor servicii de igienizare si profilaxie, detalii aici.

Dupa interventia cu implant dentar, este obligatorie vizita periodica la 6 luni, pentru realizarea controlului si a igienizarii dentare profesionale.
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!