Tratament carii

Programeaza-te acum

Ce este caria dentara

Caria dentară reprezinta cea mai comuna boala a copilariei. Aceasta se manifesta prin distrugerea treaptata a tesutului dur dentar sub actiunea bacteriilor. Factorii care contribuie la apariția și evolutia cariilor sunt consumul bogat de dulciuri si o igiena orala necorespunzatoare.

Programeaza-te acum

Tratament lipsit de durere

Copilul dumneavoastra nu are de ce sa se teama. Tratamentul cariilor se desfasoara complet lipsit de durere, sub anestezie locala sau inhalosedare, folosind materiale si tehnologie de ultima generatie.

De asemenea, este tratata hipersensibilitatea dentara. Alte tipuri de lucrari includ obturatii radiculare folosind tehnologii moderne de condensare, precum si materiale de sigilare neiritante. In plus, sub obturatiile coronare sunt folosite bio materiale special prevazute sa conserve vitalitatea dintelui.

Tratamentul cariilor pentru copii este nedureros la Dentesse Kids

Intrebari frecvente

Cariile dentare pot aparea sub actiunea mai multor factori precum nerespectarea igienei orale, consumul de alimente bogate in zahar, bacteriile - lactobacilii sau streptococii si lipsa controalelor stomatologice. Netratate corespunzator, cariile dentare pot avansa si deteriora grav structura dintelui sau a nervului.

In faza incipienta caria dentara poate fi identificata doar de catre medicul stomatolog. Din acest motiv, controlul de rutina este foarte important, diagnosticarea in fazele incipiente si actionarea rapida pentru solutionarea problemei. Tratarea cariilor este cea mai buna solutie pentru a proteja integritatea dintilor sanatosi si de asemenea va ajuta sa pastrati dantura naturala pentru un timp indelungat.

Preventia cariilor se realizeaza prin periajul cu regularitate a dintilor si de asemenea prin efectuarea vizitei la medicul stomatolog cu regularitate. Pentru mai multe detalii consultati pagina de Profilaxie. De asemenea, aparitia cariilor dentare se poate preveni printr-o dieta echilibrata.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!