Reabilitare totala 24H

Recapata-ti dantura completa intr-o zi!

Lipsa unuia sau mai multor dinti este o cauza majora de disconfort psihic si afecteaza calitatea vietii, cat si sanatatea intregului organism. Multumita inovatiei tehnologice in domeniul stomatologic, clinica noastra ofera posibilitatea redarii unei danturi complete pe maxilar sau pe mandibula in 24 ore, cu ajutorul sistemului de implant multiplu german Fast & Fixed.

Sistemul de implant dentar Sky Fast & Fixed, este patentat de Bredent (Germania) si este  recomandat pacientilor care au mai multi dinti lipsa (sau sunt pe cale sa piarda toata dantura) in partea de sus sau de jos a gurii. Tratamentul presupune utilizarea a 6 implanturi in maxilar si a 4 implanturi in mandibula. Implanturile vor fi introduse in diverse unghiuri, in asa fel incat structura osoasa a pacientului sa fie utilizata in mod optim.

Marele avantaj al sistemului de implant multiplu este faptul ca procedura se realizeaza in 24 de ore, pacientul beneficiind de un zambet impecabil si perfect functional.

Beneficiile tratamentului Sky Bredent implant dentar multiplu sunt:

 • Dantura perfect functionala in 24 ore dupa terminarea operatiei
 • Rezultate perfect estetice, dintii noi avand aspect identic cu cei naturali
 • Interventia se realizeaza FARA DURERE pentru pacient
 • Timp de interventie redus, aproximativ2 ore pentru fiecare arcada
 • Extractia dintilor cu probleme poate avea loc chiar inainte de operatie
 • Elimina necesitatea unor operatii complexe precum sunt aditiile osoase sau operatia de ridicare de sinus
 • Costuri totale mai reduse fata de implanturile clasice
 • De procedura pot beneficia si pacientii cu diabet sau parodontoza

 

 

In general acest tratament presupune 2 etape:

A. In prima etapa va avea loc consultarea pacientului. In etapa de dignosticare, sunt necesare radiografii computerizate, ce vor fi realizate in cadru centrului nostru de radiologie. Interventia va avea loc in ziua urmatoare, sub anestezie locala sau generala (daca este necesar) in cele mai sigure conditii de catre unul dintre medicii nostri specialisti. Dupa terminarea operatiei de implantare, se va lua o amprenta dentara a pacientului. Pe baza acestei amprente, laboratorul nostru dentar va crea o dantura temporara, menita sa fie utilizata pana cand implanturile se vor integra in os.

B. A doua etapa va avea loc dupa ce implanturile vor fi integrate (de obicei dupa minim 4 luni). Se va verifica cu metode specifice daca implanturile s-au integrat corespunzator. Apoi va fi luata o noua amprenta dentara care va fi livrata laboratorului nostru dentar. Tehnicienii dentari vor crea o punte dentara pentru pacient. Dupa ce puntea va fi gata, doctorul va verifica daca puntea dentara se potriveste perfect. Odata ce se constata ca puntea este potrivita, tehnicienii vor completa puntea cu noua dentitie. Materialul din care e facuta puntea si dentitia depinde de recomandarea specialistului si de alegerea pacientului. In vizitele urmatoare, doctorul va verifica daca noua dentitie este estetic si functional pregatita pentru pacient. Dupa toate aceste operatiuni, doctorul va fixa dentitia finala pe implanturi.

Sistemul de implant dentar multiplu Sky Fast & Fixed este o procedura fara durere ce ofera REZULTATE in 24H. Este una dintre solutiile de ultima generatie ce va permite sa aveti un zambet impecabil si perfect functional. Specialistii nostri iti ofera suport si consiliere pentru planificarea acestei interventii. Programeaza-te astazi pentru o consultatie de specialitate in una din clinicile noastre.

Implant dentar

Solutia perfecta pentru o dantura noua!

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti are un impact negativ atat asupra vietii sociale si a increderii in sine, cat si asupra starii generale de sanatate. Atunci cand un dinte lipsa creeaza disconfort, implantul dentar este solutia optima de tratament care reda estetica si functionalitatea danturii.

DENTESSE va ofera cea mai completa si eficienta modalitate de inlocuire a dintilor – implantul dentar.

Rolul implantului dentar

 • Inlocuieste radacina dintelui pierdut si previne migrarea dintilor invecinati
 • Permite protezarea fixa in situatiile cand s-ar fi impus purtarea protezelor mobile
 • Stopeaza procesul de atrofiere osoasa
 • Previne retractia gingiei si resorbtia osului
 • Rol esential in bio-estetica dentara

 • Implantul dentar este un dispozitiv de titan de inalta puritate, care inlocuieste radacina dintelui.
 • Implantul dentar se insereaza pe locul fostelor radacini, constituind practic baza noilor dinti, care vor avea rol functional şi o estetica asemanatoare dintilor naturali. Implanturile dentare pastreaza integritatea structurii faciale şi reduc inconvenientele asociate pierderii dintilor.

 

 

 • Implantul dentar este o solutie moderna si eficace cu numeroase avantaje fata de metodele clasice folosite in stomatologie. In cazul lipsei unuia sau mai multor dinti, o metoda de tratament excelenta este puntea sustinuta de implanturi.
 • Implantul dentar permite protezarea in situatiile in care s-ar fi impus purtarea de proteze mobile sau ar fi fost necesara slefuirea dintilor vecini sanatosi.
 • Implantul dentar opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei.

 

Cum se desfasoara tratamentul?

Consultatia initiala pentru implantologie la DENTESSE va incepe cu o serie de radiografii si o evaluare clinica a pacientului, in vederea stabilirii unui diagnostic.

Clinica DENTESSE din Iasi este singura clinica din Moldova care dispune de un computer tomograf 3D (CBCT) cu tehnologie Cone Beam, pentru realizarea radiografiilor tridimensionale ale zonei unde vor fi inserate implanturile. Folosim apoi un software complex de planning al implantului, pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzatoare, a nervilor, sinusurilor sau a canalului mentonian.  Nicio alta tehnologie nu poate inlocui computerul tomograf CBCT.

Daca medicul implantolog considera ca implantul dentar este solutia pentru problema dumneavoastra, etapele vor fi urmatoarele:

Etapa chirurgicala

Se introduce implantul dentar din titan in maxilarul dumneavoastra. In timpul necesar implantului sa se contopeasca cu osul-osteointegrare (6-12 saptamani), veti putea purta lucrari dentare provizorii. Daca este necesara extractia unui dinte, implantul dentar poate fi inserat in aceeasi sedinta. Procesul de vindecare dureaza in mod normal intre 3 si 5 luni, dar in unele cazuri, o lucrare dentara provizorie sau o proteza, va putea fi purtata.

Etapa protetica

Dupa ce implantul dentar se contopeste cu osul, se ataseaza o extensie a implantului – bontul protetic. Pe bontul protetic se construieste apoi un dinte din material ceramic sau compozit, pe suport metalic sau din zirconiu.

programeaza-te acum
error: Content is protected !!