Mărire și Contur Buze

Volum și contur buze

După o singură ședință, buzele dumneavoastră vor deveni voluminoase, conturate și simetrice. Ridurile fine din jurul buzelor sunt reduse, iar aspectul general al feței și al zâmbetului va fi net îmbunătățit. Aceste avantaje duc la un confort emoțional, psihologic și o creștere a încrederii în sine.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Buze Remarcabile După 20 Minute

Primul pas îl constituie o evaluare a aspectului facial și a tonusului pielii efectuată de medicul nostru specialist, care va stabili împreună cu dumneavoastră obiectivele dorite. Înainte de efectuarea tratamentului se recomandă evitarea cafelei și a pastilelor anti-inflamatorii.

Procedura se efectuează fără durere datorită anesteziei locale și durează circa 20 minute. În acest interval se injectează cantități mici de acid hialuronic în interiorul buzei superioare sau inferioare și de-a lungul liniei pentru contur, după care se face un masaj al buzelor pentru dispersarea uniformă a substanței.

Recuperare Rapidă, Fără Efecte Adverse

Recuperarea post-tratament este rapidă, deoarece edemul rezultat în urma injectării va dispărea după 2-3 zile de la realizarea procedurii. Nu există riscuri pe termen lung ori pericolul unor reacții adverse deoarece substanța utilizată este de o calitate superioară. În plus, acidul hialuronic este eliminat din organism în 6-10 luni de la injectare.

Întrebări Frecvente

Tratamentul presupune realizarea anesteziei de către medicul specialist, urmând ca acidul hialuronic să fie injectat treptat în zonele care vor oferi volum buzelor, vor redefini și contura zâmbetul și vor înlătura ridurile inestetice. Procedura durează aproximativ 20 minute, însă poate varia în funcție de obiectivele dorite de către pacient.

În general, aspectul de volum buze se menține între 6 luni și 1 an. Durata diferă de la o persoană la alta și este în general influențată de diferiți factori precum: stilul de viață, vârsta, tipul de piele sau activitatea musculară.

După efectuarea procedurii, se recomandă evitarea expunerii la temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute (saună, solar, etc.) și evitarea consumului de alcool timp de 24 ore.

În funcție de tipul de ten și de problema țintită, prin tratamentul cu acid hialuronic, medicul specialist iți va indica o serie de produse profesionale care atenuează edemul. Se recomandă expunerea la frig sau căldura excesiva după efectuarea tratamentului și masajul ușor pe zona tratată.