CENTRU RADIOLOGIE 3D

Centru de radiologie dentară DENTESSE Huși

La clinica DENTESSE Huși oferim servicii de radiografie digitală intra-orală și radiografie panoramică și cefalometrică clasică.

Este o metodă de investigație ce permite vizualizarea în ansamblu a dentiției și a elementelor maxilo-faciale înconjurătoare (osul maxilar și mandibula, sinusul maxilar, articulațiile temporo mandibulare).

Este o incidență ce se utilizează cu precădere în ortodonție, evidențiază raportul dinților cu maxilarele și a maxilarelor cu oasele craniului. Fiind o metodă ce permite standardizarea prin reperarea unor puncte antropometrice. Se utilizează în elaborarea unui plan de tratament și monitorizarea evoluției tratamentului în timp.

Oferă o imagine în ansamblu a craniului, ceea ce permite o bună vizualizare a traumelor, a tumorilor sau a diverselor formațiuni patologice.

Centru de radiologie dentară și tomografie computerizată 3D în Iași

Centrul de radiologie DENTESSE Iași are în dotare echipamente de radiologie și tomografie computerizată dentară 3D de ultimă generație, cu cele mai mici doze de radiații. (Planmeca ProMax 3D Mid – Finlanda).

Servicii oferite în centrul de radiologie dentară Iași

Radiologie 2D

Radiologie 3D