Punți Dentare

Recapătă o dantură completă

Puntea dentară reprezintă una sau mai multe coroane fixate în ambele părți de dinți naturale sau de bonturi protetice fixate pe implanturi. Acest sistem previne migrarea dinților spre spațiul gol rămas după extracție, reduce riscul de retragere a osului de susținere, previne deteriorarea dinților și a gingiilor cauzate de bacterii și asigură funcția de masticație.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Alege puntea dentară pentru tine

Tipuri de punți dentare:

- Punți din metal cu coroane metalice acoperite cu porțelan. Sunt rezistente și redau funcția masticației.

- Punți din zirconiu. Aspect estetic cel mai apropiat cu dinții naturali, foarte rezistente, fără reacții alergice. Se recomandă utilizarea împreună cu coroanele dentare E.Max pentru cele mai bune rezultate.

- Punți din PEEK pentru implanturi. Un material de avangarda, folosit cu succes în medicina restorativă a oaselor. Este de 7 ori mai ușor ca metalul și zirconiul. Datorită flexibilității, absoarbe forțele masticatorii. Crește semnificativ durata de viață a implanturilor.

Cele mai noi tehnologii și materiale

Punțile dentare sunt create în laboratorul propriu DENTESSE de către tehnicieni dentari cu multă experiență în domeniu. Colegii noștri folosesc ultimele tehnologii CAD-CAM și cele mai bune materiale pentru a crea punți dentare personalizate 100% cât mai similare cu dinții naturali.

Întrebări Frecvente

Crearea și fixarea unei punți dentare durează de obicei 7 – 9 zile (în funcție de materialul ales de către pacient).

Punțile dentare sunt realizate în laboratorul dentar propriu DENTESSE de către o echipă de tehnicieni certificați și foarte dedicați.

Da, se pot realiza punți dentare care se sprijină pe implanturi. În funcție de recomandarea medicului specialist, se poate determina necesitatea unei punți dentare și termenul în care aceasta poate fi realizată.