Implant Dentar

Cea mai bună soluție de înlocuire a dinților lipsă

Implantul dentar este cea mai bună soluție de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă. Este realizat dintr-un material biocompatibil cu organismul uman, care se introduce în osul maxilarului sau al mandibulei și înlocuiește perfect rădăcina dintelui pierdut. Este la fel de rezistent precum dintele natural și sănătos.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Mai multă încredere când zâmbești

Pregătește-te să zâmbești fără jenă! După ce vei avea o dantură completă și estetică nu va mai fi nevoie să îți ascunzi zâmbetul de fiecare dată.

O dantură mai puternică ​

În sfârșit poți să mănânci toate alimentele tale preferate! Cu dinții ficși pe implant dentar nu ai niciun stres în timpul masticației!​

Un stil de viață mai sănătos

Ai dinți lipsă și observi cum apar și alte probleme? Implantul dentar oprește riscul de resorbție osoasă, mobilitate dentară, migrene și dureri ale maxilarului.

Care este costul unui implant dentar?

Costul implantului dentar variază în funcție de tipologie, material și producător. Implantul dentar este o procedură care se realizează în etape, ceea ce înseamnă că plata se va face eșalonat.

Ce implant dentar să aleg?

În clinicile DENTESSE puteți regăsi o gamă variată de implanturi dentare, cu certificare și garanție internațională.

Alege împreună cu doctorul tău implantul dentar care ți se potrivește!

Este implantul dentar dureros?

Dacă anxietatea te paralizează în luarea acestei decizii, te asigurăm că tehnologia îți este alături pentru o experiență cât mai confortabilă. Noile proceduri nu sunt doar mai sigure ci și mai confortabile pentru pacient, datorită ghidajului digital. Însă, poți opta și pentru inhalosedare sau analgosedare.

Implant Dentar ghidat digital

Precizia și siguranța sunt pe primul loc! În clinicile DENTESSE, fiecare etapă a tratamentului cu implant dentar este evaluată de o echipă specializată în implantologie dentară și asistată de cele mai noi tehnologii medicale digitale.

Primul pas este consultația la unul din medicii chirurgi, pentru o evaluare clinică și efectuarea unei radiografii 3D cu ajutorul computerului tomograf din centrul de imagistică DENTESSE.

Medicul specialist utilizează un software complex de planificare digitală a procedurii pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzătoare, a nervilor sau a sinusurilor, pentru ca intervenția să se realizeze în siguranță.

Alte întrebări frecvente

Igiena riguroasă, precum și verificări anuale ale implanturilor dentare efectuate în cadrul clinicii noastre cu un aparat special care măsoară stabilitatea acestora, mențin implanturile în stare perfectă pentru mulți ani. Dacă veți menține o igienă bucală corespunzătoare, implanturile dentare pot rezista toată viața. Statistici mondiale arată că între 85% și 99 % dintre implanturile inserate funcționează fără probleme.

După intervenția cu implant dentar, este obligatorie vizita periodică la 6 luni, pentru realizarea controlului și a igienizării dentare profesionale.

Intervenția chirurgicală este nedureroasă, efectuându-se sub anestezie locală. La cererea pacientului și în funcție de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistată de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea. Citește mai multe despre implantul dentar pe blogul DENTESSE

Costurile implantului dentar pot fi estimate corect după o consultație la medicul specialist implantolog, care va alege implantul dentar potrivit pentru situația dumneavoastră clinică.

Tehnologia de fabricație, materialele folosite, tipul implantului, tradiția și experiența producătorului sunt doar câteva elemente care pot determina prețul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel și nu toți producătorii oferă garanție pentru implanturi.

Costul implantului dentar este unul dintre criteriile de validare pentru un tratament de calitate, însă nu și singurul. Ca în orice domeniu, există producători de vârf, cu experiență de zeci de ani, care au demonstrat în timp că produc implanturi de calitate, cu o rată extrem de mică de pierderi, cât și producători care, apăruți recent, fără experiență și tradiție în domeniu, doresc acapararea pieții cu produse ieftine, dar de o calitate mai mult decât îndoielnică. Suntem de acord că un astfel de implant dentar este într-adevăr ieftin, dar prezintă riscuri majore. În clinicile DENTESSE, tratamentele cu implant dentar se realizează cu implanturi dentare atent selecționate de la producători renumiți în lume: Straumann, Bredent, Nobel, Neodent by Straumann, Inno. De asemenea, înainte de a alege producătorul de implant dentar, nu uita să iei în considerare faptul că această procedură nu ar trebui repetată și ar trebui să ofere garanție pe viață. De aceea, medicii specialiști implantologi DENTESSE vă recomandă să analizați toate condițiile necesare pe lângă preț, care pot asigura un tratament de succes: expertiza medicului stomatologmaterialele și tehnologiile folositetehnicile de sedare utilizate, precum și nivelul de confort și siguranță pe care ți-l oferă mediul în care realizezi procedura.

Dantură completă pe implanturi

Lipsa unuia sau mai multor dinți este o cauză majoră de disconfort psihic și afectează calitatea vieții, cât și sănătatea întregului organism.

În clinicile DENTESSE beneficiezi de sisteme de reabilitări complete cu implanturi dentare germane și elvețiene, cu certificare și garanție internațională. E timpul să te bucuri de o dantură completă!

Etapa 1

Consultația inițială și radiografiile computerizate realizate într-o singură vizită în clinică. Pe baza acestor investigații și a analizelor medicale, stabilești cu medicul planul de tratament.

Intervenția chirurgicală realizată sub anestezie locală și sedare intravenoasă (opțional) astfel încât să nu simți niciun disconfort în timpul procedurii.

Lucrarea protetică provizorie. După finalizarea procedurii de implantare, obții lucrarea protetică temporară, pe care o porți în perioada de integrare în os a implanturilor dentare.

Etapa 2

Verificarea implanturilor dentare după o perioadă de 4-6 luni de la inserarea lor.

Amprentarea pentru dentiția finală. Echipa de tehnicieni dentari va crea lucrarea finală definitivă în funcție de nevoile tale. Împreună cu medicul dentist stabilești ce culoare și ce material vrei să optezi pentru noua dantură.

Dentiția finală pe implanturi. Este ultima etapă, când obții noul zâmbet pe care ți l-ai dorit.