Implant Dentar

Cea mai bună soluție de înlocuire a dinților lipsă

Implantul dentar este cea mai bună soluție de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă. Este realizat dintr-un material biocompatibil cu organismul uman, care se introduce în osul maxilarului sau al mandibulei și înlocuiește perfect rădăcina dintelui pierdut. Este la fel de rezistent precum dintele natural și sănătos.

De asemenea, durata de viață a unui implant poate fi permanentă, dacă igiena orală și alimentația sunt corespunzătoare și dacă se respectă controalele periodice la medicul dentist.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Înlocuiește perfect funcționalitatea și estetica dintelui

Implantul dentar înlocuiește rădăcina naturală a dintelui. În acest mod asigură estetica și toate funcțiile normale ale dintelui natural precum: îmbunătățirea vorbirii, a masticației, consumul de alimente realizându-se fără durere.

Previne retracția gingivală și migrarea dinților

Spre deosebire de protezele dentare, implantul dentar previne pierderea de masă osoasă, întrucât înlocuiește rădăcina dintelui pierdut. În acest mod, protejează forma naturală a maxilarului și oferă un zâmbet frumos și sănătos.

Cu o igienă bună, este o soluție durabilă, pe viață

Tratamentul cu implant dentar se inserează în os, în timp ce proteza dentară este detașabilă. Din acest motiv, proteza dentară nu are durată de viață lungă, fiind recomandată înlocuirea ei în termen de 7 ani de la prima utilizare.

Implant Dentar ghidat digital

Precizia și siguranța sunt pe primul loc! În clinicile DENTESSE, fiecare etapă a tratamentului cu implant dentar este evaluată de o echipă specializată în implantologie dentară și asistată de cele mai noi tehnologii medicale digitale.

Primul pas este consultația la unul din medicii chirurgi, pentru o evaluare clinică și efectuarea unei radiografii 3D cu ajutorul computerului tomograf din centrul de imagistică DENTESSE.

Medicul specialist utilizează un software complex de planificare digitală a procedurii pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzătoare, a nervilor sau a sinusurilor, pentru ca intervenția să se realizeze în siguranță.

Întrebări Frecvente

Igiena riguroasă, precum și verificări anuale ale implanturilor dentare efectuate în cadrul clinicii noastre cu un aparat special care măsoară stabilitatea acestora, mențin implanturile în stare perfectă pentru mulți ani. Dacă veți menține o igienă bucală corespunzătoare, implanturile dentare pot rezista toată viața. Statistici mondiale arată că între 85% și 99 % dintre implanturile inserate funcționează fără probleme.

După intervenția cu implant dentar, este obligatorie vizita periodică la 6 luni, pentru realizarea controlului și a igienizării dentare profesionale.

Intervenția chirurgicală este nedureroasă, efectuându-se sub anestezie locală. La cererea pacientului și în funcție de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistată de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea. Citește mai multe despre implantul dentar pe blogul DENTESSE

Costurile implantului dentar pot fi estimate corect după o consultație la medicul specialist implantolog, care va alege implantul dentar potrivit pentru situația dumneavoastră clinică.

Tehnologia de fabricație, materialele folosite, tipul implantului, tradiția și experiența producătorului sunt doar câteva elemente care pot determina prețul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel și nu toți producătorii oferă garanție pentru implanturi.

Costul implantului dentar este unul dintre criteriile de validare pentru un tratament de calitate, însă nu și singurul. Ca în orice domeniu, există producători de vârf, cu experiență de zeci de ani, care au demonstrat în timp că produc implanturi de calitate, cu o rată extrem de mică de pierderi, cât și producători care, apăruți recent, fără experiență și tradiție în domeniu, doresc acapararea pieții cu produse ieftine, dar de o calitate mai mult decât îndoielnică. Suntem de acord că un astfel de implant dentar este într-adevăr ieftin, dar prezintă riscuri majore. În clinicile DENTESSE, tratamentele cu implant dentar se realizează cu implanturi dentare atent selecționate de la producători renumiți în lume: Straumann, Bredent, Nobel, Neodent by Straumann, Inno. De asemenea, înainte de a alege producătorul de implant dentar, nu uita să iei în considerare faptul că această procedură nu ar trebui repetată și ar trebui să ofere garanție pe viață. De aceea, medicii specialiști implantologi DENTESSE vă recomandă să analizați toate condițiile necesare pe lângă preț, care pot asigura un tratament de succes: expertiza medicului stomatologmaterialele și tehnologiile folositetehnicile de sedare utilizate, precum și nivelul de confort și siguranță pe care ți-l oferă mediul în care realizezi procedura.