Aparat dentar mobil

Programeaza-te acum

Care este rolul acestui aparat

Un aparat dentar are ca scop remedierea anomaliilor dentare usoare sau medii prin aplicarea unor forte controlate asupra danturii si a maxilarelor. Aceste dispozitive pot fi purtate in permanenta, ziua si noaptea, exceptie fiind in timpul meselor si atunci cand dantura este igienizata.

Programeaza-te acum

Beneficiile aparatului dentar mobil

Permite dintilor malpozitionati sa revina pe pozitiile normale, corecteaza muscatura incorecta, creeaza spatiu prin largirea arcadei dentare și mentine rezultatul obtinut in urma tratamentului efectuat.

Dispozitivul este de dimensiuni mici, fapt care il face usor de purtat si de curatat, eficient si estetic, datorita vizibilitatii reduse din exterior. Totodata, dimensiunile reduse pot duce la pierderea aparatului.

Intrebari frecvente

Nu exista nici o limita de varsta, acesta putand fi pus si dupa varsta de 50 de ani.

Purtarea aparatului va necesita cateva zile de adaptare pentru purtatori. Alimentatia va fi restrictiva pe perioada purtarii aparatului dentar, fiind recomandat ca pacientul sa evite consumul alimentelor dure care pot afecta aparatul dentar. De asemenea, igiena orala este foarte importanta pentru un tratament ortodontic reusit.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!