Aparat dentar safir

Programeaza-te acum

De ce safir?

Datorită proprietatilor translucide ale acestui mineral, aparatele ortodontice cu bracketi din safir sunt aproape invizibile la exterior. De asemenea, spre deosebire de aparatele realizate complet din metal, safirul este mult mai placut la purtare.

Programeaza-te acum

O bijuterie de aparat

Safirul este al doilea mineral din lume după diamant ca duritate, fapt care transforma bracketii acestui aparat dentar in elemente de o rezistenta exceptionala. In plus, avand o claritate si o finete remarcabila, safirul ofera acestui dispozitiv ortodontic un aspect aidoma unei bijuterii.

Medic Dentesse Kids consulta un copil

Intrebari frecvente

Safirul este al doilea mineral, dupa diamant, ca duritate. In plus acesta este translucid, fiind foarte similar cu smaltul dentar. Bracketii din safir au o finete superioara si o duritate exceptionala, fiind ideali pentru un tratament ortodontic corect, complet si in plus mult mai estetic.

Da, aparatul dentar cu bracketi din safir este o varianta mult mai estetica fata de aparatul dentar cu bracketi din metal, deoarece bracketii din safir au efect cameleonic, fiind mai greu de sesizat. In plus, safirul este un material care nu isi modifica proprietatile in timp.

Bracketii din safir raman transparenti pe toata perioada tratamentului. Acestia nu absorb coloranti, implicit nu se coloreaza in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum

Clinica DENTESSE copii

Kids - +40332 101 000


error: Content is protected !!