Aparat dentar safir

Programeaza-te acum

Alternativa la aparatul dentar clasic

Acest tip de aparat ortodontic reprezinta o alternativa mai buna din punct de vedere estetic fata de aparatele dentare metalice. Aparatul dentar cu bracketi din safir este aproape invizibil, motiv pentru care este foarte usor de purtat si este de o durabilitate excelenta.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

O bijuterie de aparat dentar

Bracketii acestui aparat ortodontic sunt realizati din safir pur, respectiv al doilea mineral dupa diamant ca duritate, motiv pentru care sunt de o finete superioara, de o claritate incredibila si de o duritate exceptionala. Datorita acestui inalt grad fizionomic, safirul poate fi purtat ca bijuterie.

Mai mult, bracketii din safir au un efect cameleonic, avand un aspect translucid, similar smaltului dentar, fiind foarte greu de sesizat pe suprafetele dintilor. In plus, acestia nu absorb colorantii si nu isi modifica proprietatile invizibile in decursul tratamentului.

Intrebari frecvente

Da, aparatul dentar cu bracketi din safir este o varianta mult mai estetica fata de aparatul dentar cu bracketi din metal, deoarece bracketii din safir au efect cameleonic, fiind mai greu de sesizat. In plus, safirul este un material care nu isi modifica proprietatile in timp.

Safirul este al doilea mineral, dupa diamant, ca duritate. In plus acesta este translucid, fiind foarte similar cu smaltul dentar. Bracketii din safir au o finete superioara si o duritate exceptionala, fiind ideali pentru un tratament ortodontic corect, complet si in plus mult mai estetic.

Bracketii din safir raman transparenti pe toata perioada tratamentului. Acestia nu absorb coloranti, implicit nu se coloreaza in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!