Implant dentar

Programeaza-te acum

Avantajele implantului dentar

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti are un impact negativ atat asupra vietii sociale si a increderii in sine, cat si asupra starii generale de sanatate. Atunci cand un dinte lipsa creeaza disconfort, implantul dentar este solutia optima de tratament care reda estetica si functionalitatea danturii. Spre deosebire de solutiile stomatologice clasice, implantul dentar inlocuieste radacina dintelui pierdut, previne migrarea dintilor invecinati, permite protezarea fixa in situatiile in care s-ar impune purtarea protezelor mobile, stopeaza procesul de atrofiere osoasa si previne retractia gingiei.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Implant dentar ghidat digital

Implantul dentar este o solutie moderna si eficace cu numeroase avantaje fata de metodele clasice folosite in stomatologie. In cazul lipsei unuia sau mai multor dinti, o metoda de tratament excelenta este lucrarea protetica sustinuta de implanturi.

Implantul dentar permite protezarea in situatiile in care s-ar fi impus purtarea de proteze mobile sau ar fi fost necesara slefuirea dintilor vecini sanatosi. Implantul dentar opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei.

Pentru a determina daca implantul dentar este solutia pentru situatia dumneavoastra, primul pas este consultatia la unul din medicii chirurgi, pentru o evaluare clinica si efectuarea unei radiografii 3D cu ajutorul computerului tomograf din centrul de imagistica DENTESSE. Medicul specialist utilizeaza un software complex de planificare digitala a implantului pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzatoare, a nervilor sau a sinusurilor, pentru ca interventia sa se realizeze in siguranta.

Intrebari frecvente

Igiena riguroasa, precum si verificari anuale ale implanturilor dentare efectuate in cadrul clinicii noastre cu un aparat special care masoara stabilitatea acestora, mentin implanturile in stare perfecta pentru multi ani.Daca veti mentine o igiena bucala corespunzatoare, implanturile dentare pot rezista toata viata. Statistici mondiale arata ca intre 85% si 99 % dintre implanturile inserate functioneaza fara probleme.
Dupa interventia cu implant dentar, este obligatorie vizita periodica la 6 luni, pentru realizarea controlului si a igienizarii dentare profesionale.
Interventia chirurgicala este nedureroasa, efectuandu-se sub anestezie locala. La cererea pacientului si in functie de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistata de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea.Citeste mai multe despre implantul dentar pe blogul DENTESSE.
Costurile implantului dentar pot fi estimate corect dupa o consultatie la medicul specialist implantolog, care va alege implantul dentar potrivit pentru situatia dumneavoastra clinica.
Tehnologia de fabricatie, materialele folosite, tipul implantului, traditia si experienta producatorului sunt doar cateva elemente care pot determina pretul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel si nu toti producatorii ofera garantie pentru implanturi.
Costul implantului dentar este unul dintre criteriile de validare pentru un tratament de calitate, insa nu si singurul. Ca in orice domeniu, exista producatori de varf, cu experienta de zeci de ani, care au demonstrat in timp ca produc implanturi de calitate, cu o rata extrem de mica de pierderi, cat si producatori care, aparuti recent, fara experienta si traditie in domeniu, doresc acapararea pietii cu produse ieftine, dar de o calitate mai mult decat indoielnica. Suntem de acord ca un astfel de implant dentar este intr-adevar ieftin, dar prezinta riscuri majore.In clinicile DENTESSE, tratamentele cu implant dentar se realizeaza cu implanturi dentare atent selctionate de la producatori renumiti in lume: Straumann, Bredent, Nobel, Neodent by Straumann, Inno.De asemenea, inainte de a alege producatorul de implant dentar, nu uita sa iei in considerare faptul ca aceasta procedura nu ar trebui repetata si ar trebui sa ofere garantie pe viata. De aceea, medicii specialisti implantologi DENTESSE va recomanda sa analizati toate conditiile necesare pe langa pret, care pot asigura un tratament de succes: expertiza medicului stomatologmaterialele si tehnologiile folositetehnicile de sedare utilizate, precum si nivelul de confort si siguranta pe care ti-l ofera mediul in care realizezi procedura.Implant dentar Iasi si Husi
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!