Implant dentar

Programeaza-te acum

Avantajele implantului dentar

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti are un impact negativ atat asupra vietii sociale si a increderii in sine, cat si asupra starii generale de sanatate. Atunci cand un dinte lipsa creeaza disconfort, implantul dentar este solutia optima de tratament care reda estetica si functionalitatea danturii. Spre deosebire de solutiile stomatologice clasice, implantul dentar inlocuieste radacina dintelui pierdut, previne migrarea dintilor invecinati, permite protezarea fixa in situatiile in care s-ar impune purtarea protezelor mobile, stopeaza procesul de atrofiere osoasa si previne retractia gingiei.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Implant dentar ghidat digital

Implantul dentar este o solutie moderna si eficace cu numeroase avantaje fata de metodele clasice folosite in stomatologie. In cazul lipsei unuia sau mai multor dinti, o metoda de tratament excelenta este lucrarea protetica sustinuta de implanturi.

Implantul dentar permite protezarea in situatiile in care s-ar fi impus purtarea de proteze mobile sau ar fi fost necesara slefuirea dintilor vecini sanatosi. Implantul dentar opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei.

Pentru a determina daca implantul dentar este solutia pentru situatia dumneavoastra, primul pas este consultatia la unul din medicii chirurgi, pentru o evaluare clinica si efectuarea unei radiografii 3D cu ajutorul computerului tomograf din centrul de imagistica DENTESSE. Medicul specialist utilizeaza un software complex de planificare digitala a implantului pentru evitarea zonelor unde osul nu are densitatea corespunzatoare, a nervilor sau a sinusurilor, pentru ca interventia sa se realizeze in siguranta.

Intrebari frecvente

Igiena riguroasa, precum si verificari anuale ale implanturilor dentare efectuate in cadrul clinicii noastre cu un aparat special care masoara stabilitatea acestora, mentin implanturile in stare perfecta pentru multi ani.Daca veti mentine o igiena bucala corespunzatoare, implanturile dentare pot rezista toata viata. Statistici mondiale arata ca intre 85% si 99 % dintre implanturile inserate functioneaza fara probleme.
Este recomandata vizita periodica la medicul stomatolog pentru sedinte de control si igienizare profesionala cel putin o data pe an. Pentru a evita orice problema, controlul periodic la 6 luni este cel mai recomandat.
Interventia chirurgicala este complet nedureroasa, efectuandu-se sub anestezie locala. La cererea pacientului si in functie de complexitatea cazului se poate efectua analgosedarea asistata de medic specialist A.T.I. sau inhalo-sedarea.Citeste mai multe despre implantul dentar pe blogul Dentesse.
Costurile implantului dentar pot fi estimate corect dupa o consultatie la medicul specialist implantolog.
Tehnologia de fabricatie, materialele folosite, tipul implantului, traditia si experienta producatorului sunt doar cateva elemente care pot determina pretul unui implant dentar. Nu toate implanturile sunt la fel si nu toti producatorii ofera garantie pentru implanturi.
Implantul dentar este un corp strain ce va fi inserat in mandibula sau maxilarul dumneavoastra. Ca in orice domeniu, exista producatori de varf, cu experienta de zeci de ani, care au demonstrat in timp ca produc implanturi de calitate, cu o rata extrem de mica de pierderi, cat si producatori care, aparuti recent, fara experienta si traditie in domeniu, doresc acapararea pietii cu produse ieftine, dar de o calitate mai mult decat indoielnica. Un astfel de implant dentar este intr-adevar ieftin, dar prezinta riscuri majore.La Dentesse, am ales sa lucram doar cu producatori de renume, cu traditie si a caror produse utilizate in cele mai mari clinici dentare din lume.Implantul dentar este o procedura care nu ar trebui repetata. De aceea va sfatuim sa puneti in balanta toate aspectele colaterale, si nu doar pretul. Un implant de proasta calitate, poate duce la complicatii severe si traume ireversibile, in mai putin de 2 ani.
Implant dentar Iasi si Husi prin Dentesse.
Dentesse utilizeaza implanturi dentare MIS (USA) si BREDENT (Germania)
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!