Tratamente parodontoza

Programeaza-te acum

Ce Este Boala Parodontala

Parodontoza este cauzata de bacteriile situate in santul dintre gingie si suprafata dintelui. In timp bacteriile provoaca resorbtia osului si retragerea gingiei, astfel incat dintii devin mobili si se pot pierde.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Formele Afectiunilor Parodontale

Gingivita – Este o forma simpla de afectare a gingiei, care poate evolua sau nu spre parodontita. Se manifesta prin gura urat mirositoare, precum si o roseata a gingiilor, care sangereaza la presiune sau in timpul periajului.

Parodontita cronica – Reprezinta o forma cu evolutie indelungata si semne mai reduse. Are perioade de activitate, cu sangerari spontane la periaj, dinti mobili, gura mirositoare, precum si perioade in care aceste simptome sunt absente.

Parodontita agresiva – Evolutia este rapida, cu simptome similare formei cronice, dar mult mai puternice si rapide. Osul se resoarbe mai repede, iar dintii se pierd in scurt timp. Afecteaza indeosebi persoanele tinere.

Intrebari frecvente

Tehnologia laser ofera o serie de avantaje in tratarea bolilor parodontale:

  • Pastreaza tesutul gingival sanatos;
  • Curata in profunzime si sterilizeaza pungile parodontale, eliminand infectia;
  • Sangerarea gingiilor este eliminata pe loc;
  • Perioada de recuperare dupa tratamentul cu laser este sub 24 ore;
  • Este o procedura minim invaziva care nu necesita suturi.

Primele semne ale bolii parodontale sunt sangerarile gingivale,  retragerea gingiilor sau respiratia urat mirositoare. Clinicile DENTESSE iti ofera consultatie de specialitate precum si un plan de tratament personalizat pentru tratarea bolilor parodontale.

Sangerarile gingivale sunt intalnite la peste 90% din populatie. Acestea pot fi periodice sau permanente. In cazul in care sangerarea gingiilor nu se opreste, este cazul sa programam o vizita la medicul stomatolog. Gingiile care sangereaza sunt unul dintre primele semne ale aparitiei parodontozei.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!