Dinți ficși în 24H

Dinți ficși în 24h

Lipsa unuia sau mai multor dinți este o cauză majoră de disconfort psihic și afectează calitatea vieții, cât și sănătatea întregului organism.

În clinicile DENTESSE beneficiezi de sisteme de reabilitări complete cu implanturi dentare germane și elvețiene, cu certificare și garanție internațională. E timpul să te bucuri de o dantură completă!

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Reabilitare dentară totală 24h
Dinți ficși și implanturi dentare într-o zi

Sistemul de implant dentar multiplu Fast & Fixed, este patentat de Bredent Germania și este recomandat pacienților care au mai mulți dinți lipsă (sau sunt pe cale să piardă toată dantura) în partea de sus sau de jos a gurii.

Etapa 1

Consultația inițială și radiografiile computerizate realizate într-o singură vizită în clinică. Pe baza acestor investigații și a analizelor medicale, stabilești cu medicul planul de tratament.

Intervenția chirurgicală realizată sub anestezie locală și sedare intravenoasă (opțional) astfel încât să nu simți niciun disconfort în timpul procedurii.

Lucrarea protetică provizorie. După finalizarea procedurii de implantare, obții lucrarea protetică temporară, pe care o porți în perioada de integrare în os a implanturilor dentare.

Etapa 2

Verificarea implanturilor dentare după o perioadă de 4-6 luni de la inserarea lor.

Amprentarea pentru dentiția finală. Echipa de tehnicieni dentari va crea lucrarea finală definitivă în funcție de nevoile tale. Împreună cu medicul dentist stabilești ce culoare și ce material vrei să optezi pentru noua dantură.

Dentiția finală pe implanturi. Este ultima etapă, când obții noul zâmbet pe care ți l-ai dorit.

Procedura se realizează în doar 24 ore

Pacientul beneficiază de un zâmbet complet funcțional în scurt timp. Procedura este fără durere, iar rezultatele sunt perfect estetice, dinții noi având aspect identic cu cei naturali.

Implanturi cu certificare și garanție internațională

În clinicile DENTESSE poți accesa la tratamentul și cu cele mai performante implanturi dentare. Rata de succes este dovedită clinic. Rata de succes 100% după 5 ani la pacienții cu diabet sau osteoporoză.

Expertiză medicală în implantologie dentară

Echipa medicală a clinicilor DENTESSE specializată în implantologie și chirurgie orolo-maxilo-facială participă constant la cursuri și conferințe internaționale de perfecționare în domeniu.

Întrebari Frecvente

În clinicile DENTESSE beneficiezi de o dantură nouă în 24-48 ore cu ajutorul sistemelor de implant dentar multiplu: Straumann Pro Arch, Bredent Sky Fast&Fix, All on 4 si All on 6 by Nobel, Neodent by Straumann, Inno

Sistemele de implanturi dentare multiple sunt recomandate persoanelor care au mai mulți dinți lipsă, cât și pentru cei care au pierdut toți dinții sau sunt pe cale să îi piardă. Sistemul poate fi realizat pentru ambele arcade. De asemenea, sistemul este compatibil cu purtătorii de proteze dentare care doresc o dantură fixă și complet funcțională.

Procedura de reabilitare se realizează sub anestezie pe toată perioada intervenției.

Prin sistemul de reabilitare dentară al danturii, costurile sunt reduse cu până la 40%.

În urma intervenției de reabilitare a danturii cu implant dentar multiplu, pacientul va avea o lucrare dentară funcțională și estetică.