Albire Dentara Profesionala

Programeaza-te acum

Dinti mai albi intr-o singura vizita

Albirea dentara este o procedura ce are rezultat cu efect de lunga durata poate fi obtinut intr-o singura sedinta de maxim 60 minute. Spune adio coloratiilor severe sau dintilor cu nuante de gri. Procedura este sigura si fara durere. Optează pentru un tratament profesional de albire a dintilor și atrage privirile celor din jur cu un zambet irezistibil ca al vedetelor de la Hollywood!

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Dinti cu pana la 8 nuante mai albi

Albirea dentara realizata in clinicile DENTESSE are la baza printre cele mai avansate tehnici disponibile la acest moment, respectiv tehnologiile Laser Dioda și Laser Nd:Yag 

Din acest motiv, la finalul sedintei, puteti obtine o dantura cu cateva nuante mai alba, iar aceste rezultate vor avea un efect de durata.

Inaintea efectuarii tratamentului, se recomanda o sesiune de profilaxie pentru o curatare perfecta a dintilor.

Intrebari frecvente

Procedura de albire dentara nu este dureroasa. Este posibila aparitia unei sensibilitati tranzitorii datorata stimulilor termici, insa aceasta va inceta dupa primele 24 ore.

Procesul de albire dentara laser este unul complet lipsit de durere. Clinicile noastre utilizeaza materiale profesionale si aparatura de ultima generatie pentru a oferi un serviciu de calitate si complet sigur pentru pacienti. Albirea dentara laser realizata in cadrul clinicilor DENTESSE este o procedura foarte sigura, fiind potrivita si pentru zonele dintilor care sunt mai sensibile.

Efectul albirii dentare dureaza intre 1 pana la 2 ani in functie de obiceiurile alimentare ale pacientilor. Pentru a prelungi efectele albirii dentare se recomanda limitarea consumului de alimente ce contin coloranti sau bauturi precum sunt cafeaua, ceaiul sau vinul rosu. De asemenea fumatul sau consumul anumitor medicamente afecteaza culoarea dintilor.

Rezultatele obtinute prin albirea dentara pot fi prelungite prin renuntarea la obiceiurile care produc colorarea. De asemenea este importanta vizita periodica la medicul stomatolog la 6 luni si igienizarea profesionala realizata in cabinetul stomatologic.

Albirea dentara este absolut sigura pentru sanatatea dintilor dumneavoastra. In plus datorita complexului de micro elemente din componenta, aceasta procedura previne sensibilitatea dentara.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!