Coroane dentare estetice

Programeaza-te acum

Solutii estetice pentru o dantura de durata

Cand un dinte are o distructie carioasa prea mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroana dentara ca sa poata rezista in continuare la presiunea masticatorie.

Coroanele dentare estetice sunt solutia ideala din punct de vedere functional si estetic in lucrarile dentare cu amploare mare. Acestea sunt realizate imbinand tehnologia CAD CAM cu maiestria tehnicienilor nostri dentari.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Dinti ficsi realizati prin tehnologie digitala

Coroanele dentare realizate prin aceasta tehnologie pot fi din materiale estetice, ceramice, zirconiu, composit, respectiv cele din materiale nobile si seminobile.

In ultimii ani, lucrarile protetice metalo-ceramice  au fost inlocuite cu cele de ceramica si zirconiu. Asta deoarece dioxidul de zirconiu este un material usor, dar foarte dur, de culoarea dintelui care este frezat computerizat prin tehnologia digitala CAD-CAM. Ulterior, pe acest suport, ceramica este pictata manual de catre un tehnician ceramist. Zirconiul este biocompatibil si nu genereaza alergii.

Intrebari frecvente

Cea mai buna alegere pentru o lucrare protetica dentara este ceramica pe suport de zirconiu. Acesta este un material perfect biocompatibil, foarte rezistent si care ofera rezultate estetice de exceptie. Comparativ cu o structura metalo-ceramica clasica, structura ceramica-zirconiu ofera rezultate mult mai estetice si naturale.

Da, acest tip de lucrare protetica isi pastreaza un timp indelungat proprietatile si sunt mai rezistente in timp.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu au un grad de naturalete mult mai mare. Dioxidul de zirconiu este un material de culoarea dintelui care se prelucreaza, nu se toarna precum metalul, si este frezat computerizat prin tehnologia CAD CAM. Rezultate unei astfel de lucrari protetice sunt foarte estetice si mult mai rezistente in timp.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!