Reabilitare totala 24H

Programeaza-te acum

Dantura Perfecta In 24H

Lipsa unuia sau mai multor dinti este o cauza majora de disconfort psihic si afecteaza calitatea vietii, cat si sanatatea intregului organism. Multumita inovatiei tehnologice in domeniul stomatologic, clinica noastra ofera posibilitatea redarii unei danturi complete pe maxilar sau pe mandibula in 24 ore, cu ajutorul sistemului de implant multiplu german Fast & Fixed.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Dinti ficsi si implanturi dentare intr-o zi

Sistemul de implant dentar multiplu Fast & Fixed, este patentat de Bredent Germania si este recomandat pacientilor care au mai multi dinti lipsa (sau sunt pe cale sa piarda toata dantura) in partea de sus sau de jos a gurii. Tratamentul presupune utilizarea a unui sistem cu implanturi dentare multiple. Implanturile vor fi introduse in diverse unghiuri, in asa fel incat structura osoasa a pacientului sa fie utilizata in mod optim.

Marele avantaj al sistemului de implant multiplu este faptul ca procedura se realizeaza in 24 de ore, pacientul beneficiind de un zambet impecabil si perfect functional, cu dinti ficsi aplicati dupa cateva ore dupa interventie.

Intrebari frecvente

In clinicile DENTESSE beneficiezi de o dantura noua in 24-48 ore cu ajutorul sistemelor de implant dentar multiplu: Straumann Pro Arch, Bredent Sky Fast&Fix, All on 4 si All on 6 by Nobel, Neodent by Straumann, Inno

Sistemele de implanturi dentare multiple sunt recomandate persoanelor care au mai multi dinti lipsa, cat si pentru cei care au pierdut toti dintii sau sunt pe cale sa ii piarda. Sistemul poate fi realizat pentru ambele arcade. De asemenea, sistemul este compatibil cu purtatorii de proteze dentare care doresc o dantura fixa si complet functionala. 

Procedura de reabilitare se realizeaza sub anestezie pe toata perioada interventiei.

Prin sistemul de reabilitare dentara al danturii, costurile sunt reduse cu pana la 40%.

In urma interventiei de reabilitare a danturii cu implant dentar multiplu, pacientul va avea o lucrare dentara functionala si estetica.
vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!