Reabilitare totala 24H

Programeaza-te acum

Dantura Perfecta In 24H

Lipsa unuia sau mai multor dinti este o cauza majora de disconfort psihic si afecteaza calitatea vietii, cat si sanatatea intregului organism. Multumita inovatiei tehnologice in domeniul stomatologic, clinica noastra ofera posibilitatea redarii unei danturi complete pe maxilar sau pe mandibula in 24 ore, cu ajutorul sistemului de implant multiplu german Fast & Fixed.

Programeaza-te acum

Solutii optime pentru tine   PLATA IN RATE

Dinti ficsi si implanturi dentare intr-o zi

Sistemul de implant dentar multiplu Fast & Fixed, este patentat de Bredent Germania si este recomandat pacientilor care au mai multi dinti lipsa (sau sunt pe cale sa piarda toata dantura) in partea de sus sau de jos a gurii. Tratamentul presupune utilizarea a unui sistem cu implanturi dentare multiple. Implanturile vor fi introduse in diverse unghiuri, in asa fel incat structura osoasa a pacientului sa fie utilizata in mod optim.

Marele avantaj al sistemului de implant multiplu este faptul ca procedura se realizeaza in 24 de ore, pacientul beneficiind de un zambet impecabil si perfect functional, cu dinti ficsi aplicati dupa cateva ore dupa interventie.

Intrebari frecvente

Da acum puteti beneficia de dantura noua in doar 24 de ore cu ajutorul sistemului german de implant dentar multiplu Bredent Sky Fast&Fixed.

Sistemul de implanturi dentare multiple Bredent Sky Fast&Fixed este recomandat persoanelor care au mai multi dinti lipsa, cat si pentru cei care au pierdut toti dintii sau sunt pe cale sa ii piarda. Sistemul poate fi realizat pentru ambele arcade. De asemenea, sistemul este compatibil cu purtatorii de proteze dentare care doresc o dantura fixa si complet functionala.

Procedura Fast&Fixed este complet nedureroasa, deoarece pacientul va beneficia de anestezie pe toata perioada interventiei.

Prin sistemul Fast&Fixed, costurile de reabilitare totala ale danturii sunt reduse cu pana la 60%. De asemenea, acesta procedura este realizata intr-un interval scurt de timp, ceea ce scuteste pacientul de vizite repetate in cadrul cabinetului stomatologic.

In urma interventiei de implant dentar multiplu, pacientul va primi o dantura 100% functionala in aceeasi zi, lucrare cu care poate manca si vorbi normal. Acest tip de procedura elimina asteptarea pentru operatiile dentare complexe de tipul sinus lift sau aditie osoasa.

vezi tarife

Programeaza-te acum
pentru o consultatie

programeaza-te
programeaza-te acum
error: Content is protected !!