Igienă Dentară

Profilaxia, Îngrijire Dentară Profesională

Profilaxia este prima și cea mai importantă etapă a îngrijirii dinților. Specialiștii DENTESSE vă pun la dispoziție proceduri profilactice pentru îndepărtarea tartrului prin detartraj cu ultrasunete și periaj profesional. Pentru prevenirea cariilor apelăm la sigilarea șanțurilor și fosetelor dentare. Placa bacteriană este ținută sub control prin profilaxia afecțiunilor parodontale asigurată de dușurile bucale.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

Vindecare 100% Carii Și Dureri Dentare

Caria dentară este o leziune care, netratată, poate duce la inflamarea pulpei dentare, infecții și chiar pierderea dintelui. La DENTESSE, vă oferim tratamentul complet și complex al cariilor și durerilor dentare. Tratamentul este efectuat cu anestezie locală, fără dureri, cu materiale și tehnologie de ultimă generație.

La acestea se adaugă tratarea hipersensibilității dentare, precum și obturații radiculare folosind tehnici moderne de condensare și materiale de sigilare neiritante.

Nu în ultimul rând, specialiștii DENTESSE folosesc bio materiale sub obturațiile coronare pentru conservarea vitalității dintelui.

Importanța Controlului Periodic

Consultația este primul pas în orice tratament dentar. Aceasta are ca obiectiv întocmirea fisei pacientului, cunoașterea de către medic a istoricului medical al acestuia, examinarea clinică, stabilirea diagnosticului și schițarea planului de tratament cu expunerea opțiunilor existente și realizarea unui cost estimativ, pentru înțelegerea nevoilor și preferințelor pacientului pe termen scurt și lung.